Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tek senelik performans yüksek maas.İyiki gelmemiş.

Ha ama biz gidip Emre Kılınç denen herife 1 milyondan fazla maaş verirsek aptallığı alasını etmiş oluruz

ffp'yi ve euro kurunu düşünürsek bonservisli birini zor alırız gibi görünüyor.

iyi laf soktular ama basta. tebrikler albayrak
onlar laf soksa ne olur,kim ciddiye alır?futbolcuları parası ödenmediğinden kaçan kulüp gotunde hala yer kalmıski ligin 2.yarıısında top oynamayan mert hakan,defansif ve fiziki acıdan bitik caner ve yaslı gökhan gonülü sokmuş bi taraflarına,sonunda ciddi ceza alacaklar.umurlarında degil.mert hakanın dönekliği,caner ve gökhan konusundaki karaktersizliklerine deginmiyorum bile

Oo fb sampi diyebilirmiyiz

Отправлено с моего SM-A520F через Tapatalk

bi video daha yayınlıyolarmış sevgi limit tanımaz diye hoop emre kılıncıda alıyorlarmıs

üzülür müsün reis, ben üzülmem

emre iyi çocuğa benziyor da, bilemedim, çok da kaybımız olmaz gibi hissediyorum, alt yapıdan illa çıkar bir farklı modeli
ya da hazır yabancı sınırı yokken hollandadan fransadan vardır

Dun Baskan zaten dedi bunu:

60 milyon Euro olan harcamamızı 40 milyon Euro mertebelerine çekeceğiz. Özellikle altyapıya, gençlere ve bonservisi elinde olan değerli sporcularımıza yöneleceğiz.
Babel gibilerin gelmeyeceği için sevinçliyim.

Bu taraftar da zaten alışı ucuz, illerde satabileceğimiz genç Scout Transferi istiyor.

Transfer Istihbarat Şefi

üzülür müsün reis, ben üzülmem

emre iyi çocuğa benziyor da, bilemedim, çok da kaybımız olmaz gibi hissediyorum, alt yapıdan illa çıkar bir farklı modeli
ya da hazır yabancı sınırı yokken hollandadan fransadan vardır
iyi olur kötü olur bilmiyorum reis yalan yok bizim maçlar ve fenere karşı oynadığı maçlar dışında izlemedim
yannız kendisine fazla odaklandık olmayınca ister istemez üzülür insan. yoksa alt yapı mevzusunda katılıyorum tabi. bu konuda çok geç bile kaldık
alt yapı olayını gerçekleştirebilseydik kimsenin ağzının içine bakmazdık bugün oyuncusu için veya bugün yabancı sınırı konuşulmazdı

Mevcut yonetimle malesef sasirmam
bizimkilerin dediğine göre yönetimlik bi durum yok oyuncuyla anlaştık vs dediler oyuncu da bi ibnelik söz konusu diyolar
mahkeme falan da diyorlardı bakalım nolacak üstad

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt