Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.992
- 73.531
- 5.188
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bence ozan kabak daha iyi olacak.Allahın izniyle.Müthiş bir transfer olur. Ben Çağlar'ın önünde bir tek Virgil'i koyarım. Onun haricinde Dünya'daki bir çok stoperden üstün özellikleri var.
amma öfkeliymişsin yönetime ya hayırdırKaan Ayhan'ı 2.5 milyon euro'ya elden kaçırmak tam anlamıyla kepazeliktir.
Marcao - Luyindama'dan biri 15 milyon euro'ya satılsa yerini 2.5 milyon euro'ya doldurmuş olacaktık. Maicon'dan ve muhtelemen -cuzi de olsa- Belhanda'dan gelecek parayla nerden baksan minimum 15 milyon euro'luk bonservis alanımız açılacaktı. O paraya en az 2 tane bonservisli orta saha alır, diğer mevkilere alınacak kiralık oyuncuların kiralama ücretlerini de çıkartırdık.
Kaan'ın yerli, genç ve 3 mevkide birden oynamasına hiç girmiyorum bile...
Kez lanSana bu ülkede yaşa diyen yok gidebilirsin
Gökhan’da fenere gitmiş Fener olacak bu sene
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bazı şeyleri üstünkörü bilmek ya da sadece spor programları üzerinden takip etmek böyle sıkıntı çıkarıyor.Şikecilere limit yasagi gelmis iyi ki, habire oyuncu aliyorlar bu nasıl iş. Sokam böyle limite. Uyulmiyacaksa kaldirinsinlar, boş yere meşgul etmesin.
gökhanıda yarım kalan hıkaye diye açıkladılar
david silva lazio'da
david silva lazio'da