- 20 Ağustos 2009
- 18.436
- 24.332
- 2.973
3 tane 30 yaş üstü ortalama oyuncuyu bomba şov diye pazarlamak.
Bu lig vasatların ligi eldeki imkanlarla şampiyon olamamak büyük çapsızlıktır.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yav ne kulup tanınırlıgı reklam panolarını kiraya vermişiz ne anlatıyonuz
Çoğu büyük kulüplerin yaptığı PR çalışmaları gibi çalışmalara konu olacak kulübümüz. Dünya genelinde tanınırlığını arttırmaya yönelik bir anlaşma. Markanın adının bilinirliği artacak, globalde forma satışları artacak, kulübün etkinliği, ülke dışı taraftarlarla iletişimi artacak. Dün açıklanmıştı zaten bu anlaşma
Ekli dosyayı görüntüle 88040
Emre Utkucan yap oradan bir Dion Lopy ve Mohammed Diomande paketi insanlar orta saha gorsun
Kocası da biz oluruzfbnın atesı caner bombası mhy olacak
D'avila ve Ahmet Bulut'tan başkasını tanımıyorlarki.Bari genc oyuncusu olan, ve takimin biraz yüksekte olsa satin alma opsiyonu kosacak menajerler calissalar bizimkiler.
Takimi bizim ekonomiye bakip, bunlar o parayi ödeyemez diye belki 8-10 milyon satin alma opsiyonu koyar sözlesmeye.
Oyuncu bizde Sörloth veya Henrynin ilk dönemi gibi iyi sezon gecirirse, o paradan yüksek teklifler gelir ve biz opsiyonu cekip oyuncuyu direk karla satariz. Menajerininde isini gelir bu durum. Hep bize satildiginda komisyon götürür, hem bizim satis yaptigimizda para alir.
Yapılan ilk açıklama ayrı bugün yapılan reklam panosu ayrı görünüyor. Firma nedir, iyi midir bilmiyorum. İlk defa duydum ama kulübümüzün açıklamasına göre anlaşma sadece reklam panolarından 9 milyon ₺ kazanmamızla ilgili değil gibi duruyor modum.reklam panosu kiraya verılecek kardesım
Git dünün sayfalarına bak o konuda. Başkana lafım yok ama Apo ve Yusuf beceriksiz alma ve satmadaArda konusunda yönetimi eleştirmesek renktaş çünkü başkan elinden geleni yaptı bu işin olmaması için hocaya ve sosyal medya denen oluşuma mağlup oldu malesef
Diagne de etmez kiDiagne 13 ediyorsa eder