Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yav ne kulup tanınırlıgı reklam panolarını kiraya vermişiz ne anlatıyonuz

Çoğu büyük kulüplerin yaptığı PR çalışmaları gibi çalışmalara konu olacak kulübümüz. Dünya genelinde tanınırlığını arttırmaya yönelik bir anlaşma. Markanın adının bilinirliği artacak, globalde forma satışları artacak, kulübün etkinliği, ülke dışı taraftarlarla iletişimi artacak. Dün açıklanmıştı zaten bu anlaşma

Ekli dosyayı görüntüle 88040

reklam panosu kiraya verılecek kardesım

Fb yapmış olduğu transfer şovuyla önümüzdeki seneyi hemen arkamızda 6.sırada bitirmeyi garantiledi gibi.

fbnın atesı caner bombası mhy olacak

Bari genc oyuncusu olan, ve takimin biraz yüksekte olsa satin alma opsiyonu kosacak menajerler calissalar bizimkiler.

Takimi bizim ekonomiye bakip, bunlar o parayi ödeyemez diye belki 8-10 milyon satin alma opsiyonu koyar sözlesmeye.

Oyuncu bizde Sörloth veya Henrynin ilk dönemi gibi iyi sezon gecirirse, o paradan yüksek teklifler gelir ve biz opsiyonu cekip oyuncuyu direk karla satariz. Menajerininde isini gelir bu durum. Hep bize satildiginda komisyon götürür, hem bizim satis yaptigimizda para alir.
D'avila ve Ahmet Bulut'tan başkasını tanımıyorlarki.

reklam panosu kiraya verılecek kardesım
Yapılan ilk açıklama ayrı bugün yapılan reklam panosu ayrı görünüyor. Firma nedir, iyi midir bilmiyorum. İlk defa duydum ama kulübümüzün açıklamasına göre anlaşma sadece reklam panolarından 9 milyon ₺ kazanmamızla ilgili değil gibi duruyor modum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt