- 16 Haziran 2010
- 204.570
- 156.814
- 6.838
Max Kruse, Union Berlin'e transfer oldu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ikisinden biri bize girecek gibi görünüyor.İsmail Köybaşı ve Hasan Ali ne yapacak bakalım ?
bize niye giriyor oğlum sen istiyorsan sanaikisinden biri bize girecek gibi görünüyor.
400 bin euroluk linnes'in galatasaray'daki ömrü yedeklikle gecti zaten. transferin son günü yine lisansini iptal ederlerse sasirmamLinnes, sol beki yedekleyebiliyor. Umarım biliyorsunuzdur. Sırf yerli diye 30 küsür yaşındaki vasatı alamadık diye ağlamayalım.
ayak tenisilimitten sözde darbe yiyen fener 3-4 oyuncu birden aciklarken biz ne yapiyoruz?
belhanda
akbaba
babel
at
feghouli
yunus
jimmy
sekidika
falcao
diagne
adem
kerem aktürkoglu
olcan caglayan
emre kilinc
emre colak
15 tane hücum oyuncusu olacak, sahaya 4 tanesi cikacak 4 tanesi yedek desen 8
bu kadar futbolcuyla ne yapacagimizi kimse merak etmiyor mu?
orta saha suan bombos, sol bekte saracchi-tasdemir sag bekte linnes-sener var.
dolaylı olarak hepimize girecek kmk. seç birinibize niye giriyor oğlum sen istiyorsan sana
Saygısızlık olarak neler diyorlar smodum? Bilelim ki ona göre raporlayalım.Arkadaşlar son dönemde nöbette hocaya yapılan saygısızlıklardan dolayı rahatsız olan uyelerımızın farkındayız.
Eger rahatsız oldugunu denetlenmesi gereken mesajları raporla diyerek bizlere bildirebilirsiniz bizde ona göre işlem yaparız.
Raporlanmayan cogu mesaj gözden kacıyor ne yazık ki
İyi nobetler
yedekte emin bayram dahil 3 stoper beklerken alt yapidan sembolik dahi olsa forvet bile koymadi hoca kulübeye...ayak tenisi
kebabcı fln dıyorlar sanırım takıp etmıyorumSaygısızlık olarak neler diyorlar smodum? Bilelim ki ona göre raporlayalım.
Hepimiz bir miyiz diyorsun? benim olan senin, senin olan benim vs?dolaylı olarak hepimize girecek kmk. seç birini
biri magiruscu demisti mesela sn albayrak icin sanirimSaygısızlık olarak neler diyorlar smodum? Bilelim ki ona göre raporlayalım.

3 dk sonra terör estirirsinlimitten sözde darbe yiyen fener 3-4 oyuncu birden aciklarken biz ne yapiyoruz?
belhanda
akbaba
babel
at
feghouli
yunus
jimmy
sekidika
falcao
diagne
adem
kerem aktürkoglu
olcan caglayan
emre kilinc
emre colak
15 tane hücum oyuncusu olacak, sahaya 4 tanesi cikacak 4 tanesi yedek desen 8
bu kadar futbolcuyla ne yapacagimizi kimse merak etmiyor mu?
orta saha suan bombos, sol bekte saracchi-tasdemir sag bekte linnes-sener var.
konudaki etiketler bolumunde bugun dikkatimi cekti kesin recepin isidirŞu nexus sport denen twitter sayfası da fenerliymiş. Takip ediyorsanız unf basın bence
ilginç. İki kapılı beranda diyenler de oluyormuşbiri magiruscu demisti mesela sn albayrak icin sanirim
![]()