Can Karabacak
Ulubatlı Souness
- 2 Ağustos 2018
- 33.103
- 21.222
- 1.568
kurbanlıklarımızı paylaşalım sabah
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bendim renkdaş sence oynasa Melo gibi değil mi sen ısrarla oyun tarzı bile alakasız top çalamaz diyordunGeçen sene Lemina söylentileri varken nöbette bir arkadaş ısrarla yeni Melomuzu bulduk diyordu
Yalan yok poposunu koyarak aldığı toplarla kendimden geçiyordum ama işte istikrar yok
Fernando da maç kaçırıyordu fakat en önemli maçlarda sahada olup fark yaratıyordu..
Bu arkadaşın karakteri de sıkıntılı güvenilecek bir tip değil neden bu ısrar anlamış değilim söylentiler doğruysa
Tamamsöyleyemem belki aranız bozulur
sana yakın birisi
Bize sistem lazım Igor Tudor yalnızlığa bırakılmayıp arkasında durulsaydı şüphesiz belki 2 şampiyonluğumuz eksik olurdu ama muhteşem bir sistem takımı izleyebilirdikValla şu Avrupa'dan adam akıllı bir sonuç alsak bu sene.
Adını bilmediğimiz takımlara çaresizce yenilmekten çok sıkıldım. İyi futbolcu getirin demiyorum kralı geldi gene olmadı.. Bize baht getirin şans getirin bir şey getirin.
2 senede 2 sampiyonluk aldi o adamlaNe yapacakti baska Cl falan mi alacakti
![]()
Bendim renkdaş sence oynasa Melo gibi değil mi sen ısrarla oyun tarzı bile alakasız top çalamaz diyordun![]()
Buyuk ihtimal uefa kupasini alacağız,icin rahat olsunValla şu Avrupa'dan adam akıllı bir sonuç alsak bu sene.
Adını bilmediğimiz takımlara çaresizce yenilmekten çok sıkıldım. İyi futbolcu getirin demiyorum kralı geldi gene olmadı.. Bize baht getirin şans getirin bir şey getirin.
Bize sistem lazım Igor Tudor yalnızlığa bırakılmayıp arkasında durulsaydı şüphesiz belki 2 şampiyonluğumuz eksik olurdu ama muhteşem bir sistem takımı izleyebilirdik
oynatamiyorsan degil.Adam oynamiyordu ya bazen.Mac seciyordu.Sanki 2 sene boyunca müthiş istikrarlıydı. Adam çoğu maçta kötüydü. Yinede iş ahlakından dolayı hatalıdır. Gittiği iyi oldu. Oynatamıyorsan gönder gitsin.
Bize sistem lazım Igor Tudor yalnızlığa bırakılmayıp arkasında durulsaydı şüphesiz belki 2 şampiyonluğumuz eksik olurdu ama muhteşem bir sistem takımı izleyebilirdik
Haklısın o konuda yanıldım
Ben daha çok 8 e yakın görüyordum Lemina'yı
tudor hakkında kotu söylemlerının olması aramızı bozabılırFatih hocanin 8 haftalik donemde oynattigi oyun neydi?sistemsiz miydi?yoksa basaksehirden falan 5 yemisti,derbilerde ezik mi oynatmisti takımı?
Reis sen yokken terimi bir avuc insan savunduk. Cok tartismalara girdim
Tesadüfi bir oyun olduğu açık fbahçeyi sağlam ezdik ama nasıl olduysa , ama ilk dişli olan sivasspora puan kaybedişimiz bu sistemin ne denli pamuk ipliğine bağlı olduğunu bize gösterdiFatih hocanin 8 haftalik donemde oynattigi oyun neydi?sistemsiz miydi?yoksa basaksehirden falan 5 yemisti,derbilerde ezik mi oynatmisti takımı?
Ben prandeliiyi bile son ana kadar destekledim,tudora olan destegimi anlattirmatudor hakkında kotu söylemlerının olması aramızı bozabılır