Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geçen sene Lemina söylentileri varken nöbette bir arkadaş ısrarla yeni Melomuzu bulduk diyordu

Yalan yok poposunu koyarak aldığı toplarla kendimden geçiyordum ama işte istikrar yok

Fernando da maç kaçırıyordu fakat en önemli maçlarda sahada olup fark yaratıyordu..

Bu arkadaşın karakteri de sıkıntılı güvenilecek bir tip değil neden bu ısrar anlamış değilim söylentiler doğruysa
Bendim renkdaş sence oynasa Melo gibi değil mi sen ısrarla oyun tarzı bile alakasız top çalamaz diyordun :)

Valla şu Avrupa'dan adam akıllı bir sonuç alsak bu sene.

Adını bilmediğimiz takımlara çaresizce yenilmekten çok sıkıldım. İyi futbolcu getirin demiyorum kralı geldi gene olmadı.. Bize baht getirin şans getirin bir şey getirin.

Adını bilmediğimiz takımlara çaresizce yenilmekten çok sıkıldım. İyi futbolcu getirin demiyorum kralı geldi gene olmadı.. Bize baht getirin şans getirin bir şey getirin.
Bize sistem lazım Igor Tudor yalnızlığa bırakılmayıp arkasında durulsaydı şüphesiz belki 2 şampiyonluğumuz eksik olurdu ama muhteşem bir sistem takımı izleyebilirdik

Buyuk ihtimal uefa kupasini alacağız,icin rahat olsun

Bize sistem lazım Igor Tudor yalnızlığa bırakılmayıp arkasında durulsaydı şüphesiz belki 2 şampiyonluğumuz eksik olurdu ama muhteşem bir sistem takımı izleyebilirdik

Bizde bir sistem eksikliği olduğu çok açık. Köy takımı dediğimiz takımlar bile bir taktik disiplin uygulayabiliyor. Bizimkiler kafası kopmuş tavuk gibi sahada diziliyorlar. Kondisyon desen 60 dakikada bitiyor. Bir türlü fark yaratamıyoruz. Avrupa'da çok net ortaya çıktı bu durum son 5-6 senede.

Tudor'un başını Dursun yaktı bu arada. 4-5 ay maaş ödememiş futbolculara. Nasıl verim almayı beklersin ki?

Fatih hocanin 8 haftalik donemde oynattigi oyun neydi?sistemsiz miydi?yoksa basaksehirden falan 5 yemisti,derbilerde ezik mi oynatmisti takımı?
Tesadüfi bir oyun olduğu açık fbahçeyi sağlam ezdik ama nasıl olduysa , ama ilk dişli olan sivasspora puan kaybedişimiz bu sistemin ne denli pamuk ipliğine bağlı olduğunu bize gösterdi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt