Can Karabacak
Ulubatlı Souness
- 2 Ağustos 2018
- 33.103
- 21.222
- 1.568
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
uzaoynatamadılarzaten onları yapan adamın bonservisi 8den baslar 3 milyona sözleşmesini yaparsın
Ekli dosyayı görüntüle 88099
Seriyi hala 6 noyla fln oynatmaya çalışmayın ya
Herifin bizzat 6 no olmasının anlaşılması 10 ay sürdü ztn
@Sergen Zeren hala 8 fln diyodu hatırlıonmu serg
Bu herif ve defansif bi adam daha bizi bozar
Defansifi alıp seriye fulhamda başarılar dileyelim
nedir seni sevindiren renktaşhayır renktaş
Sözleşme uzattı nereye geliyor

Cope at daha iyi bunu alacagina sahada 1 kisi eksik olmazsin"Beşiktaş'ta Erdal Torunoğulları Jönsson için Nielsen ile bu hafta 2 defa görüştü. Erdal bey Konyaspor’da yıllık 300 Bin Euro kazanan futbolcu için aynı rakamı önerdi. İlerleyen günlerde bir buluşma daha olacak." (@sercan_dikme) https://t.co/F5bFQJj5jx
İşte gerçek transfer yöneticiliği budur.
İyi veya kötü bir oyuncuya, kazandığı paradan kat ve kat fazlasını vermeyeceksin.
Pasta kesmeye YETER!
Milyonları çöplere vermeye YETER!
Avrupa'da rezil olmaya YETER!
Basın toplantısında Ağlamaya YETER!
hediye mi edecen kendine mi alacan reisSosa gelirse tişört alırım(forma leş)
Zülfos aga sallayip sallayip sonra tutmayinca silip ve kaynak götüm diyen ergen sipanin biriOnu paylasma bunu paylasma. Napak necati gibi bugun ne yesek, sergen gibi karin kaslarim olusmaya basladi muhabbetimi yapak??
Yani aslında tamamen orta saha kurgusuna bağlı 4-4-2 oynayabilmemiz doğru orta saha ikilisi ile olabilirBizim lig için Falcao - Diagneli bir sistem kurmak lazım sağ ve sol bek baya hızlı kanatlarda baya hızlandı orta saha kurgusunu doğru yapabilirsek 4-4-2 sistemine tekrar dönebiliriz.
geliyor demedim zaten bunu attı dedimSözleşme uzattı nereye geliyor
Renktaş dedim zaten oyuncu iyi mi kötü mü bilemem.Cope at daha iyi bunu alacagina sahada 1 kisi eksik olmazsin