Yasin Kaçar
Parçalı Üye
- 31 Aralık 2009
- 3.291
- 3.390
- 2.223
Kaan Ayhan icin son 13 saat, halen cit yok
Bugün bi halt olmaz boşuna bekleme apo bugün bayram dolayısıyla herkese aylavyu demekle meşguldür
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kaan Ayhan icin son 13 saat, halen cit yok
Erdi de daha bir stoper tipi var sanki. İkisini de izlemedim.Erdi Dikmen ya da Fatih Kurucuk düşünülebilir
Marcao veya Luyindama'dan birini satacağız gibi duruyor. Malum, para edecek adam yok. Belhanda haricinde olası satış anlamında çıkan en ufak bir haber bile yok. Ondan da 4 milyon euro filan anca geliyor işte.Çok çok doğru luyindamayi öyle 12ye 15e verirsek büyük kazık yemiş oluruz ciddi iyi stoper
MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Halil kardes bende diyorum onlar icin zaman var Kaan firsat transferi ne kadar acele edersen o kadara uyguna alirsin .Semih kardeş herhalde okuduğunu anlamadın.? Diyorum ki bu oyuncular en az Kaan Ayhan kadar elzem.
ben hem bu kadar güçlü hemde bu kadar hızlı başka stoper görmedim müthiş bir adam gerçekten.top tekniği de fena değil öyle kazma bir herif değil yaniÇok çok doğru luyindamayi öyle 12ye 15e verirsek büyük kazık yemiş oluruz ciddi iyi stoper
MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Donk'a 800 bin teklif edeceğinize Kaan Ayhan'a 500 bin fazla atın. Adamı hasta etmeyin ya.
PCT-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bu yönetim 15M'luk teklife direkt satar abi.Luyindama zaten 8 kağıda geldi.
20den aşağı bırakmamak lazım.

ULU İMPARATORUMUZ SAYIN FATİH TERİM HOCAMIZEkli dosyayı görüntüle 87244
PCT-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
bayrak demi baby. evet güzel çıkmış
oynayan Emanuel Gularte'yi transfer etmek için çok ilerlemiş bazı girişimler var. Uruguay U20 takımında da oynayan defans oyuncusu Nacional'den teklif aldı ve Galatasaray'a
teklif edildi." @nahuelfutbol"Şu anda Puebla'daoynayan Emanuel Gularte'yi transfer etmek için çok ilerlemiş bazı girişimler var. Uruguay U20 takımında da oynayan defans oyuncusu Nacional'den teklif aldı ve Galatasaray'a
teklif edildi." @nahuelfutbol
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi