Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bence yonetimle ilgisi yok kaan yillik 1m kabul etmedi. Yolu acik olsun

Kaan'ı pandemiden sonra defalarca seyrettim. İyi bir stoper. Hızlı, sert, ayakları iyi, hava toplarında da hiç fena değil. Sağ bekte de kullanılabilir.Bizim Marcao'dan daha iyi. Yerli avantajının dışında da kalite katacak bir isim.

Ha keza Kenan da milli takım performansına göre daha iyi oynuyordu. Muhtemelen milli takımda kanatlarda, Düsseldorf'ta ise santraforda oynamasının etkisi var. B.Yılmaz'ı anımsatan bir fiziği ve oyun yapısı var. Buralarda iş yapacak bir forvet

Kaan transferi olmadiysa daha da olmaz bu sene kanimca. Zaten 2 hafta sonra hazirliklar basliyor transferde hizli olmamiz gerekiyor. Derhal gereksiz oyunculari satip yerlerine de direk 11 de oynayacak ve Galatasaray'a yakisan oyuncular alinmasi lazim. Fazla zamanimiz yok zaten.

Yav bu parasizlikla bu yonetimle birde kaan ayhanin alabileceklerini mi sandiniz? Ben 4 5 gün önce söylemiştim.Gsde transfer beklemek afrikaya kar yagmasi gibi birşey.

2 milyonu da veremiyorlarsa ozaman kaanın peşinde haftalardır dolaşmalarının ne anlamı vardı. Ne oldu bilemem ama bu işten karlı çıkan düseldorf oldu orası kesin
Muhtemelen gelmezse Kaan ile anlaşamadık demektir. Çünkü sponsor, Maicon satışı vs. sıcak para var elimizde.

Orta saha kırılgan

Silvanın yanına 2 tane aygır koyarsak kanatta Arda'da oynasa fark etmez

kadro kurarken ısrarla aynı hatalar yapılıyor.
Arda,silva,emre,mandzukiç dötlüsünün ortak özelliği ağır ve temposuz oyuncular.Bu olumsuz özelliğe sahip oyuncular takımda çok olmayacak.Hepsini kaldıramıyorsun işte..Bu sene çektik sıkıntısını..Hepsi tek tek iyi oyuncular ama aynı takımda olunca sıkıntı oluyor.
orta saha ve forvette bir ikisini kaldırırsın..Ama üç olunca sıkıntı oluyor.Defans hattındada ağır oyuncular olunca çok ciddi sıkıntılar oluşuyor.

biz sırf bu yüzden bu sene şampiyonluğu rezil bir şekilde bedavaya verdik.Bu sene çok rahat şampiyon olmalıydık.

yabanccı sınırıda ertelendiğ için emre k 11 oynatmak zorunda kalmayacağız.Kesinlikle 11 düşünülmemeli.Yahu sivasla oynamakla Galatasarayda oynamak bir mi..Senelerdir bıkmadık aynı hataları yapmaktan..

benim planlamam böyle olurdu...

-----------muslera------------
omar---boss--marcaoo---caner
--------******----******--------
-******------********----******---
---------------falcao-------------

------------**********-------------
linnes----kaan ayhan---emin---sarracci
----------ömer--lemina-------------
--arda(kerem)emre a--emre k(ali yavuz)--
-------------diagne((adem)-------------------

burada marcaoya teklif gelirse satılabilir.
Tabiki gönül isterki linnesi gönderip yerli olarak nazım sangareyi alalım.Falcao ve diagneyi satıp daha yeterli fizik gücü yüksek daha iyi bir golcü alalım.Ama bunar şimdilik çok zor.
Şu linnese hiçbirşe yokken zzam yapmak çok büyük rezillikdir.İşte şimdi böyle elde kalır.

şu yukarıdaki planda 12 tane futbolcu transsferi yapılıyor.
benim yazdıklarım
emre k-arda-caner-omar-kerem-kaan ayhan-lerma...yazılmayan 4 as oyuncu birde yedek kaleci var.
emre-arda-caner-omar-kerem ve yedek kaleci bunların bonservis yok..
geriye kaan ayhanla birlikde 5 as oyuncu kalıyor.
bunlarıda en az üçü kiralık formülü(ör..lerma) diğerlerinide satıştan gelecek parayla bonservisli oyuncular alarak güzel bir karma yapılır.
Tabiki burada en önemli ve zor olan tarafı eldeki oyuncuları gönderebilmek..

Kesin gitmesi gerekenler
okan-şener-ahmet-seri-belhanda-donk-jimmy-fegoli-andone-taylan-jesse-yunus
bunlardan ne kadar gönderirsek o kadar iyi..

bize elzem 3 transfer şart kaan dışında sol açık ön libero 10 numara bizim gördüğümüzü yönetim de görüyordur insallah

Transfer edecek olan ederdi. Albayrak veya diğer yöneticiler 2.5 milyon veremiyor mu ? Tek kuruş verdikleri yok zaten

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt