Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bizim yönetim kadar transferde berbat olan yönetim yoktur.Su adami kaçırdınız ya yazıklar olsun basiretsiz herifler

Galatasaray’ın seneye ligdeki sıralamasını tribüne taraftar alınıp alınmaması ve Muslera’nın dönüş haftası belirler.

Bundan sonra tek beklentim Marcao ve luyindamanın takımda kalması.Bu herifler mümkün değil iyi oyuncu alamaz yada kaptırır başka takımlara.Dünyanın en basit transferini yapamadı beceriksiz herifler.

arda gibi futboldan emekli olmus topculara paralari gömmeyi daha uygun görüyoruz demekki. 34-35lik donk'la kontrat yapacaklar bir de.

muslera
omar luyindama marcao saracchi
xxx xxx
kilinc xxx xxx
xxx​

Kaan Ayhan'ın gelmeyeceği zaten belliydi Türkiye'ye geleceğini zannetmiyordum öylede oldu bence kendisi adınada iyi oldu

Kaan ayhan sirf yerli oldugu ve 2 milyon euro oldugu icin isteniyordu ama 2 milyon olsa almislardi coktan

Defanstta Lyundamadan iyi degil bu net anca Marcao ile kiyaslayabilirdim. On libero olarak dusunuyordum olmadi diye birsey demem ama diger bolgelere hemen transfer yapilmali. Belhanda Feghouli Diagne Babelden kurtulunmali

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt