Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onların en büyük pişmanlığı:
merih-demiral-in-hikayesi-burhan-ustanin-oglu-dunya-yildizi-oldu_2349e.jpg
Bu başka seviye yav :D Bundan yetiştirme bedeli bile alamadılar :D

Bazi arkadaslara katilmiyorum. Bu sene gerekirse 1 senelik sampiyon kadro kurup direk UCL yapmaliyiz. Zaten UCL yaparsak FFP biter gibi . Bitti anda 2 3 tane Shaktar tarzi transfer yapariz.

Kaan Ayhan demek 26 yaşında milli bir oyuncu kazanmak demek.
Yabancı sınırına hazırız mesajı vermek demek.
3lü stopere geçiş demek.(Luyindama ve Marcao ile)
Gerekirse Sağ bek ve Ön libero oynatabilecegin bir oyuncu demek.

Neresinden tutarsan tut harika bir transfer
IMG_20200730_133546.webp

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Biraz mantikli düsünelim. 2.5 mio eksidesin ve oyuncu satmak zorundasin. Bunu oyuncuyu Alan kulüp de biliyor ve Bu durum görüsmelerde onlari güçlendiriyor.
Sözleşmesine göre yarın adamın son çıkış günü. Zaman darlığından ötürü detay düşünebilecek durumlarda değiliz.

İki milyon bonservis veremeyecek hale getirdiler kulübü. Yazıklar olsun. Bu biatçı taraftara da yazıklar olsun.

kokorine gay diyolardı,hapse de düşmüş ama biz seksi ve arzulanan bl kulübüz.bekleriz.homofobik degiliz

İki milyon bonservis veremeyecek hale getirdiler kulübü. Yazıklar olsun. Bu biatçı taraftara da yazıklar olsun.
Maicon'un kulübüne rest çekti yönetim.Şimdi Kaan'ı alsak 2 milyon euro üstü bonservis vermezler.Maicon'un gittiği takımın da yakınlarda derbi maçı var.3-4 milyon euroya satıp 2 milyon eurosunu Kaan transferine kullanmayı hedefliyomuş yönetim haberlere göre..

Maicon'un kulübüne rest çekti yönetim.Şimdi Kaan'ı alsak 2 milyon euro üstü bonservis vermezler.Maicon'un gittiği takımın da yakınlarda derbi maçı var.3-4 milyon euroya satıp 2 milyon eurosunu Kaan transferine kullanmayı hedefliyomuş yönetim haberlere göre..

Bu kadar sıkışık durumda olmamalıydık. Kaderimiz Bir maicon’un satışına bağlı olmamalı. Ffp’yi iyi yönettiğimizi sanıyorlar. Maicona değil 3, 5 verseler kurtaracak mi bizi?

Maicon, akşam özel uçakla Riyad’a uçuyor. Al Nassr ve Galatasaray taraftarlarının gözü aydın olsun! ‬ (Nexus Sport)

Bu kadar sıkışık durumda olmamalıydık. Kaderimiz Bir maicon’un satışına bağlı olmamalı. Ffp’yi iyi yönettiğimizi sanıyorlar. Maicona değil 3, 5 verseler kurtaracak mi bizi?
Euronun değeri bu kadar artmışken 1 euro bile kulübe kazançtır.1-2 milyon euro kazançlı olsak fena mı olur?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt