Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.421
- 72.966
- 5.188
Güzel para. Eski türkiye olsa normal karşılanırdı ama yeni türkiyede sol beke 1.8 m euro vermek dangalaklıktan başka bişey değil. Ayranım yok içmeye hesabı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kaynak?Maicon bu aksam Arabistan'a ucuyor
Weismann’ın boyu 1.74. 4-4-2’ye dönmediğimiz sürece almak aşırı anlamsız. Türkiye Ligi’nin şifresi fizikli santraforlardır her zaman çünkü stoperler sadece fiziği olan yeteneksiz Yumlu gibi kazmalardan oluşur.
önemlide oynatan yok kabak sansliydi hepsi sakatdi a takimdaki, hocalar önemsemiyor altyapiyiEli ayaga duzgun sahada siritmayan genc oyuncu 10m euro anlik piyasada ozellikli olunca fiyat artıyor. O yuzden alt yapi cok onemli diyoruz
Arab power out
Zionist power in
Şampiyonluk maçımıza reis gelir mi?
Cunki ara bir takimimiz yok u19dan a takima direkt gecmek gecirmek cok zor. Ya kiraya vereceksin ya da pilot takim alıp oynayacaksınönemlide oynatan yok kabak sansliydi hepsi sakatdi a takimdaki, hocalar önemsemiyor altyapiyi
avusturya kaynagi bilmiyorum![]()
Gerücht oder schon mehr?: Shon Weissman steht vor Wechsel zu Galatasaray
Die Gerüchte verdichten sich. Shon Weissman wird den WAC wohl bald verlassen. Heißester Kandidat ist Galatasary Istanbul.amp.kleinezeitung.at
Saglam kaynak mi bu @Musap Aydinli
Olm şu lağlet olası haberleri kaynağıyla birlikte atsanıza ya. Musap 1, sen de 2.Maicon bu aksam Arabistan'a ucuyor
Natalie Portman ile yanyana maç izlediklerini hayal ettim. Heyecan yaptı.gelir sever israili o
Nexus SportOlm şu lağlet olası haberleri kaynağıyla birlikte atsanıza ya. Musap 1, sen de 2.
Ludogorets denen takim bizden 3 kat iyi yonetiliyor. Para degil akil
hadi ya o kadar kisamiymis ben de elmander gibi bişe sandım fotolardaWeismann’ın boyu 1.74. 4-4-2’ye dönmediğimiz sürece almak aşırı anlamsız. Türkiye Ligi’nin şifresi fizikli santraforlardır her zaman çünkü stoperler sadece fiziği olan yeteneksiz Yumlu gibi kazmalardan oluşur.