Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
abi gelmesin Lerma falan.1.5 kiralama bedeli 2.5 maas etti sana 4 milyon.O paraya 1 milyona oynayacak adam bulalim bonservisiyle olmadi zorunlu kiralik.Pl den gelen adam sallamiyor hemde tonla para veriyoruz.
[/QUOTE

Evet bonservisiyle bir milyona oynayacak kaliteli oyuncularda bizi bekliyor.
Başımızdaki beceriksizler iş bilse şu ligin üzerinden geçicek kadro kurulur..Ama işte başımızda bu konuda iş bilmez teknik ekip ve yöneticiler var.Hala bu adamların o kadar fiyaskodan sonra transfer işini yapmaları tam bir rezillikdir.Bunların Galatasarayı falan düşündükleri yok.Kendi menfeatlwri, egoları her zaman önde geliyor bunların.

isimden bağımsız Seri,lemina gibi kiralık hamleleri bizim olmazsa olmazdır.
başımızdakiler beceremiyor ayrı bir konu.
lerma dediğin adam seri ve leminadan daha faydalı olur.
gelmek istesin,klübü bıraksın o dediğin fiyatlara balıklama atlamak lazım.

scoutt diye diye genç diyee diye kadroyu çöplüğe çevireceksiniz.Senelerdir ne yöneticiler nede bu taraftar akıllanmadı.

asil klubu batiran basari endeksli transferler.Kiralik yada geri donusu olmayan adamlara kesin basari gelecek diye dokulen milyonlar.Olasi basarisizlik durumunda ise kuculmeye gitme vs vs.Bak Trabzona sampiyon olamadi ama koymaz onlara.Neden mi? Adam alip gelistirdiler ve maas odemeleri senelik 18 milyon.Gelistirdikleri adamlari satsalar en az 50 milyonluk assetleri var

Başkana kızamıyorum adam hayatıyla ugrasiyor ama yönetimde haldun tarzı 1 tane güvenilir iş bitirici yönetici olsa en ufak stres olmazdik

Kaan Ayhan'ı Zenit'in alacağını duyan yangın tayfa timeline giriş yapıyor;

giphyd93c235ec33771a6.gif

Kaan 1 milyonu kabul ederse cidden kariyer sevdası var derim yoksa bizim çöplere verilen parayı görünce ben asla kabul etmezdim

bosuna temaz var demedim. Kokusu Cikti

Ciddi boyle hesaplara mi inaniyorsunuz yaw

Gecen ergazeteci diye bir hesabin paylasimlarini burada okuyunca bir gecmisine bakiyim dedim saglam hesap mi diye, sonuc adam Ertem Sener'in bir baska versiyonu. Bu evren de yillardir piyasada ama tutturdugu bir transfer haberi yok. Gecmisine bakarsam bulurum yine en az 5-10 tane yalan haberini.

Ciddi boyle hesaplara mi inaniyorsunuz yaw

Gecen ergazeteci diye bir hesabin paylasimlarini burada okuyunca bir gecmisine bakiyim dedim saglam hesap mi diye, sonuc adam Ertem Sener'in bir baska versiyonu. Bu evren de yillardir piyasada ama tutturdugu bir transfer haberi yok. Gecmisine bakarsam bulurum yine en az 5-10 tane yalan haberini.
Ben derken bu cikmamisti daha. Sonra atmis

O bjkli evren mi paylasilyo hala,kolpacinin teki kac senedir kendi kendine calip söylüyor.zamani gecti baska kolpaci bulun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt