Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bizim ligde tutmaz demiyorum da iyi örneği yok he sen diyorsan var; sıralayabilirsin. (?)

Mesele isimler değil çünkü o pozisyonu ne yöneticiler anlıyor bizde ne tataftar ne de teknik direktörler. Dolayısıyla altı boş. Aynı scoutluk gibi. Kulüp yapılarında sıkıntı var, denetim mekanizması yok vs. Öyle bir sportif direktör getireyim bu iş bilmezlikler bitsin sanılıyorsa öyle bir dünya yok onu diyorum. Sonra cenk ergün gibi tipler bütün alt yapı oyuncularıma 7.5 milyonluk opsiyon koyuyor, belhanda+feg ikilisine senelik 10 milyonluk sözlesme yapıyor falan. Tuhaf işler.
Turk klupleri yabanci sermayeye satilmadan o mevkiler havada kalir.Sportif direktorluk vs vs

Son düzenleme:
Trtspor olumlu haberleri yalan cikiyo olumsuz haberi dogru cikmaz insallah 1.5 nedir ya 3 veiyorsan ver .vermiyorsan kalsin sinirda kalkti zaten.

VacantThoroughBluebird-max-1mb.gif

Muslera

Kaan Luyindama Marcao

Elabdellaoui Lemina Seri Saracchi

Feghouli Falcao Arda

Kadro kesin böyle olacak. Benim bildiğim Hoca Ardayı banko oynatır, Feghouliyide öyle. Emre inşallah alırsın formayı.

#UEL

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
3 lü bekleme luyi gider kadro baştan kurulacak gelir gerekiyor zaten Kaan bu yüzden bu kadar önem taşıyordu ve Arda da kanat oynayamaz

MAR-LX1A cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Fenerin aldigi soylenen darriye baktim tam bir çöp 😂

maaşı da ekleyip operasyon yazmak ne geriekalica haberciliktir lan iyi anasını satayım karşılıklı anlaassaydik 2.2 milyon eueolup mükemmel operasyon mu diyeceklerdi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt