- 3 Temmuz 2012
- 139.292
- 87.790
- 5.338
Ben yonetsem hic degilse adaletli davranırımsen yonetsen şampiyon yaparsın demi
vicdan sahibi bir bireyim!!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben yonetsem hic degilse adaletli davranırımsen yonetsen şampiyon yaparsın demi
Apindangoyeyi beğenen bi benmiyin acaba diye düşünüyordum. Adamı ümraniyespordan beri beğeniyorum
Hocam Joelinton ayrılıyorum desin premier lig, bundesliga, ligue 1 takımları havada kapar. Çok yetenekli topçu.Joelinton falan mümkün transferler bu aene berbattı
Valla bence kimsenin topçudan anladığı yok. Biri bi isim atıyor onu popüler yapıyor aonra hepsi onun peşinden koşuyor.welliton filan uğraşıyor büyükler
şu adamı almamak saçmalık
bizim luyi ya da marcaodan biri giderse hemen almalıyız
Orası öyle tabi ben zaten kiralık olarak dedim Ki geleceği de meçhul iş topçuyu kandırmakta Valla aklı başında topçu da fbye gelmez zatenHocam Joelinton ayrılıyorum desin premier lig, bundesliga, ligue 1 takımları havada kapar. Çok yetenekli topçu.
alanyasporun veya sivassporun yabanci stoperine mi kaldi koskoca galatasasraywelliton filan uğraşıyor büyükler
şu adamı almamak saçmalık
bizim luyi ya da marcaodan biri giderse hemen almalıyız
alanyasporun veya sivassporun yabanci stoperine mi kaldi koskoca galatasasray
yapmayin etmeyin yav, türkiye'den bonservis bedeli verip yabanci alinmaz
lemina-feghouli-belhanda-babel-falcao falan kalirsa mac izlemeye gerek yok.Lemina'ya hala kalsın diyenleri hayretle izliyorum adam müzmin sakat seneye kaç maç kaçırır daha doğrusu kaç maç oynar. Salın gitsin Belhanda ve Feghouli'Den kurtulamıyoruz bari Lemina'dan kurtulalım
O herifin oldugu yayini izlemek bir cimbomluya yakismaz diye dusunuyorumOkan Koç Asporda saydiriyo bize angut
Nando
Kaan Luyi Marcao
Omar Lerma xxx Saracchi
Emre K. Falcao Treze
hayalimde kadeo olacak sanki