Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ne alaka? Benim derdim geri dönüşü olmayacak bir adamın alınmasında. Adamı alıcaz 2-3 sene oynatıp aynı mariano gibi göndericez. Eğer böyle etinden sütünden yararlanıp salacağın bir adam olacaksa tartışmasız birisi olmalı. Bu adam yerine 3-5 verip Buta alınamaz mı yani.
adam bonservissiz gelecek.tartışmasız birini bonservissiz buldun diyelim kallavi imza parası ister kulupte para varmı pek emin değilim.

Kaan gelsede 6 numara dusunuyorum ben onu. Defanstta oyle buyuk fark yaratmaz. Insallah alirizda sonra dusunuruz oynatcagimiz yeri.

Kolombiya ekolü kuralım tam bizim lige göre adamların ligini izliyorum full tempo koşmayan adam yok

Falcao istersen bu sezonda yat ama bu transferi bağla..

Jefferson Lerma, haydi inşallah
IMG_dbkrxw.webp

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Baba ile özelden mi görüşmüş acaba hiç haber yok

Galatasaray Scout ekibi Adanademirspor'un tecrübeli sağ bekini "rotasyonda iş yapar" diyerek Fatih Terim'e iletti.

İnşallah Maicon konusunda kazıklanmamışızdır. Söylendiği gibi 1.5M'a Maicon'u sattıysalar fena küfür yiyecekler. TRT Spor haricinde bütün kaynaklar 3M + bonus diyor. Ama içime kurt düşmedi değil. Bu yönetimden her şey beklenir.

İnşallah Maicon konusunda kazıklanmamışızdır. Söylendiği gibi 1.5M'a Maicon'u sattıysalar fena küfür yiyecekler. TRT Spor haricinde bütün kaynaklar 3M + bonus diyor. Ama içime kurt düşmedi değil. Bu yönetimden her şey beklenir.
Sen bana güven Onurcuğum Nevzat bile rakamı revize etti.

Sence bizim bu transferde kazıklanmama ihtimalimiz var mı.bence yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt