- 24 Mayıs 2009
- 17.314
- 20.296
- 2.643
Senin telefon/bilgisayardaki albümün beni korkutuyor Can
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Senin telefon/bilgisayardaki albümün beni korkutuyor Can
Ujfalusi
Luyindama
Marcao
Son 10 sezona bakarsak baska kalite diyebilecegimiz stoperimiz oldu mu?
Lucas Neill
Gokhan Zan
Servet Cetin
Semih Kaya
Chedjou
Dany
Cris
Burdisso
Ahmet Calik
Koray Gunter
Denayer
Maicon
Donk
Serdar Aziz
yeni tel aldım eskiyi de sıfırladım düşündüğün kadar belh yok :')Senin telefon/bilgisayardaki albümün beni korkutuyor Can![]()
meira'yı hissetmedik bile muratcımChedjou adam gibi adamdı
Denayer fena değildi
Gökhan Zan cam adam olmasa yerli olarak epey bir oynardı zamanında
Fernando Meira'yı yazmamışsın
PCT-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Allah belanı vermesin orası ayrı da
yok yav zargana gibi de durmuyo hacimli duruyo ama bu fotodaki hali şimdikinden bi tık daha fitBelhanda tam zargana gibi duruyor ama kuvvetli
@Aslan Karadağ@ koyduktan sonra aslan yazalım biraz bekleyelım uyemızın ısmı cıktıgında onu secelım böylece olur
bızım uygulamadan degılde tarayıcıdan yap üstad@Aslan Karadağ
Isim felan çikmiyor reiss. 3 dk felan beklemisimdir
SM-G975F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
@aslan"@" yazdıktan sonra ismi yazmaya başlayınca alttaki gibi bir kutu çıkacak, oradan seçeceksiniz
Ekli dosyayı görüntüle 87224

İkili mücadele hiç görmedik ki ustaBelhanda tam zargana gibi duruyor ama kuvvetli
nası görmedin reis mahmutu peygamber efendimize komşu eylicekti az daha vursa omuzuİkili mücadele hiç görmedik ki usta
Can maçları Belhanda üzerinden tam olarak izlemediğim için pozisyon pozisyon hatırlamakta zorluk çekiyorumnası görmedin reis mahmutu peygamber efendimize komşu eylicekti az daha vursa omuzu
mesela
mücadeleyi seviyo kral ve genelde kroşeliyorCan maçları Belhanda üzerinden tam olarak izlemediğim için pozisyon pozisyon hatırlamakta zorluk çekiyorumAma genel konuşuyorum belhanda pek mücadele sever biri değil. 60 metre eskortluk yapıp gol yedirdiği anlar da hafızalarda