Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Can maçları Belhanda üzerinden tam olarak izlemediğim için pozisyon pozisyon hatırlamakta zorluk çekiyorum :D Ama genel konuşuyorum belhanda pek mücadele sever biri değil. 60 metre eskortluk yapıp gol yedirdiği anlar da hafızalarda
Belhanda mücadeleyi sevmiyor mu? Çok boktan topçu olabilir ama mücadele edesi gelince de ediyor adam bol bol

Naber gaddar?

Can maçları Belhanda üzerinden tam olarak izlemediğim için pozisyon pozisyon hatırlamakta zorluk çekiyorum :D Ama genel konuşuyorum belhanda pek mücadele sever biri değil. 60 metre eskortluk yapıp gol yedirdiği anlar da hafızalarda
belhanda mücadele'yi sever ya.mücadele dediğim rakibi itmek felan işte.başka da bir özelliği yok zaten

3-5-2 değil 3-4-3 oynamanın gerekmekte. Saracchi ile Omar Forveti besleyecek onyekuru (vb.) İle Emre k. skor yapan kanat rolünü üstlenecek.
Orta sahaya da hızlı düşünebilen güçlü ve cigersiz iki topçu koydun mu 30.dakikada maç biter
Hoca aslında çift forveti sever ama sanırım.vazgecti bilmiyorum
Fakat senin yazdığın şu basit mantığı bile kağıt üstünde olsa bile nasıl.dusunemiyorlar aklım almıyor
Ortasahan sağlam olunca yüzyılın çöpü Semih bile vasat Colin Kazım bile takım içinde iyi görünüyor
Hoca ne düşündüğünü ya açıklamak istemiyor yada gerçekten birşey dusunemiyor
Ama ben 20 sene önceki fatih terimi özledim saha içinde dk 80leri bekleyen adam.fatih terim olamaz

Yahu şu üçlü sistemi falan geçelim.
Son antalya maçında üçlüye geçtik iki tane net pozisyon verdik.

Kaan gelsin marcao teklif varsa satılsın.Aksi taktirde sınır devam edeceği için bir sene daha kalır.bu sene iyi kadro kurarsak Lig ve uefada göstereceği performansla iyi paralara satarız.Kaanda alışır sınırda geldiğinde ilk 11 yazarız.

Yabancı sınırı bir sene daha ddevam edecek.
Caner,emre k,kaan ayhan ,kerem aktürkoğlu..bence bu sene için yerli olarak bu oyuncular yeterli olur.Birde ardayı alacaklar sanıırm.
Şu an için başkada yerliye gerek yok.Sırt transfer yapmak için takımı yerli çöplerle doldurmamak lazım.

Bizim falcao ve diagne kalacaksa iki tane fark yaratacak,rakibin dengesini bozacak hızlı kanat oyuncusu ve yaratıcı ofansif orta saha oyuncusuna ihtiyacımız var.
Birde bunların arkasına iki sağlam orta saha oyuncusu koyarsak bunlardan bir tanesi lerma cuk oturur.şampiyonluk çok rahat gelir diue düşünüyorum.
Tabiki bu ekonomik yapıda elden çıkarılacak oyunculardan gelecek paralar çok önemli.
Birde bu saydığım mevkilere alınacak oyunclar lerma gibi kiralık oyuncular olabilir.
Atıyorum beş oyuncu lazımsa üç kiralık olur iki bonservisle olur.

Başımızdakiler artık iyi bir planmalama yapmalılar.Hata yapma lüksleri kalmadı.
Ama bu tranferleri yapmak için kesinlikle bu işi bilenleri klübe kazandırmalılar.Yoksa albayrakla falan olacak iş değil.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bayramınız Kutlu Olsun Renkdaşlar.

En az 3-4 gün bir mola verilir transferlere Bayram'dan dolayı.

Transfer Istihbarat Şefi

Yabancı olayı ertelendi Kaan alınsa bile illa Luyindama Marcao satılacak diye bir şey yok,güzel rotasyon olur... Keşke Lerma'yı 2 yıl opsyonlu kiralasak, ayrıca Omar değil de Buta gelse uçak gibi 5li olur

Yabancı olayı ertelendi Kaan alınsa bile illa Luyindama Marcao satılacak diye bir şey yok,güzel rotasyon olur... Keşke Lerma'yı 2 yıl opsyonlu kiralasak, ayrıca Omar değil de Buta gelse uçak gibi 5li olur

Kaan gelse bile yedekte beklemeyi kabul etmez heralde Kaan için de 3lü savunmaya geçer mi hoca bilemedim

Bu sezonu geçiş sezonu görüp en az 4-5 yerli oyuncuyu ilk 11e adapte etmeliyiz. Emre Kılınç ve gelirse Kaan Ayhan dışında bir oyuncuyu direk 11e yazamıyoruz.. Ali Yavuz olur, Süleyman Luş olur bir şekilde elimizi güçlendirmeliyiz

1596182299067.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt