Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
basaksehir,fenerbahce ve diger önemli maclardaki müthiş performansı nedeniyle serinin etrafında takım kurulmalı ve seri daha serbest olmalı.6 numara degil 8 numarada yapmalı istediklerini....

4 milyona aldigimiz marcao ne güzel 1 milyon euro'ya oynuyor. bize böyle oyuncular lazim iste uzun yillar hizmet edecek oyuncular.

geri dönüsüm saglamayacak oyunculardan mümkün mertebe uzak durmak lazim. yasi kemale ermis donk'tan hala bir seyler bekliyorsak orada bir hata var demektir. simdiye kadar yaptigi katki kadro statüsü olarak iyi olsada aldigi paraya bakinca cok da matah degil.
Bu yuzden lwrma falan da istemiyorum. 4m bonservis verip 1 tane 6 numara bulamiyorsak kulubu kapatalim

donku ciddi oldugu zamanlarda begendim ama gevsek oldugu her macta da gidip sövmedim,gercegi siz gördüyseniz hoca da görmştür zaten.donktan yeterince faydalandık.atibadaki iş disiplini donkta yok ne yazıkki

fatih hoca son 2 seneden ne cektiyse yuzde yuz guvendiği adamlardan cekti.guvendiği futbolcuların gevseklikleri hocayı bitirdi

Maicon çoğu yerde 3 milyon euroya satılmış deniliyor.Kaan için uğraşıyo yönetim.Fatih hocanın bu konuyla alakası ne?2,5 senede 2 şampiyonluk kazandırmış bi adam.Zararından çok kârı var.Bayram günü bile kulüp efsanesine düşmanlığı bırakın nefreti azaltın..
Terim'in başarıları var ona birşey deme hakkımız yok ama zararı da çok 2003 yılında adamcağız diye lucescu yu kovdurdu bizim Shaktar gibi olmak varken borç batağına girdik gerets li mucize şampiyonluk geldi yoksa fb hegemonyası izlerdik aldırdığı çöpler le zarar daha fazla terim başkan falan olursa kayyum atanır ki zaten bu sene yönetim hoca kimi isterse aldı bir ton yıllık maaş döktü diagne alınırken hoca gülücükler saçıyordu

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Terim'in başarıları var ona birşey deme hakkımız yok ama zararı da çok 2003 yılında adamcağız diye lucescu yu kovdurdu bizim Shaktar gibi olmak varken borç batağına girdik gerets li mucize şampiyonluk geldi yoksa fb hegemonyası izlerdik aldırdığı çöpler le zarar daha fazla terim başkan falan olursa kayyum atanır

hnkl.webp

Galatasaray tarihinin en kritik sampiyonlugu belki de 2005-2006 sezonundaki sampiyonluktur. O sampiyonlugu elde etmesek muhtemelen 2007-2008 bile güme giderdi. 9 sezona 2 sampiyonlugu sigdirmasak cok cok geriye düsecektik.

Transfer luyindama kaan ayhan sarachi

Marcao 12e satilip 6 8 alinabilir.
Feghouli ve belhanda da 5 er milyon euroya satilip yerlerine oyuncu alinabilir.

Babel falcao ucretsiz serbest birakilir

Ekli dosyayı görüntüle 87251

Galatasaray tarihinin en kritik sampiyonlugu belki de 2005-2006 sezonundaki sampiyonluktur. O sampiyonlugu elde etmesek muhtemelen 2007-2008 bile güme giderdi. 9 sezona 2 sampiyonlugu sigdirmasak cok cok geriye düsecektik.
Adamcağız dedikleri adam bizim ligimizden daha kaliteli ukrayna Ligi'nde tarih yazdı o seneler çok zorluk parasızlık stres çektik sebebini sorumlusunu sorsak kimse bilmez olan oldu neyseki mucize şampiyonluk geldi de toparladık biraz, tamas petre bratulara giden paralar vs

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt