- 1 Ağustos 2014
- 63.841
- 75.050
- 4.338
Kaan

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Nereye kalıyorlar yav, forvetleri yok, kanatları yok, orta sahaları yok, stoperleri yok, kalecileri yok.Üzücü bir haberim var, bjk şampiyonlar ligi gruplarına kalır gibi dişli bir tek rakip yok![]()
Belhanda da tonla kirmizi gordu hepsi bos yere takimi yakti lerma savunma top calma icin kirmizi gorecekse lafim yok turkiye ligini cozdumu azalir al seriyi bi yerine monte et 70 lil dede gibi yuruyor bir bastonu eksik:crushed::crushed::crushed:
Bence ihtimali dahi yokÜzücü bir haberim var, bjk şampiyonlar ligi gruplarına kalır gibi dişli bir tek rakip yok![]()
Nerelerdeydin ahbap?
burdayım ahbert
Yatti
kim yaptı yav aklıma bir isim geliyor ama..Belhanda Luyindama vücut kıyaslaması mı gördüm gözlerim mi bozuldu yav
Belhanda 1.77 boy 75 kilo tüy siklet bir adam
Luyindama dediğimiz boğa ise 1.90 boyunda 90 kg bir aygır.
Şakası bile adamdan kan alır Luyindamanın.
F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
sakin rtas bismillah bi durunbu yazda aynı şeyleri söylüyorum gelenlerden çok gidenlere bakıyorum elle tutulur birileri yok o yüzden gelenleri çok takmaya gerek yok
Yaparız ben benim işleri bi yoluna koyayımcihancim yok mu bi yarisma falan bu aralar biraz durgun gibi isler