Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yapılan yanlış bir davranışı örnek gösterip aynı yanlışa devam etmemek lazım.

Dediğin gibi donk, linnes,Ahmet vs. Hepsi çok yüksek maaş alıyor ama bunlar alıyor diye her önüne gelene yüksek maaş veremeyiz.

Arda,Caner vs, vereceğimiz para konusunda da haklısın onlara verilen her kuruş haram ama o parayı kaan'ın maaşına eklemek hata olur.
Onları alma yeter.

Kaan'in kalite olarak yanına bile yaklaşmayacagi Luyindama'dan fazlla maaş alması ne kadar akıllıca olur?

Ayrıca Kaan bahsettiğin kadar iyi bir stoper olsaydı alman Ligi'nde şimdiye kadar 2.5 verip havada kaparlardi.

Öyle dediğin gibi euro 2021 'de parlayacak kapasitesi de yok olsa bile Merih, çağlar ve ozan'i kesmesi imkansız.

Pasta kesmeye YETER!
Milyonları çöplere vermeye YETER!
Avrupa'da rezil olmaya YETER!
Basın toplantısında Ağlamaya YETER!
Tamam haklısın ama takımın maaş ortalaması öyle bir seviyedeki gelecek oyuncu da ona göre istiyor.Hakkini alan 2 stoperden başka hepsi yüksek maaş alıyor şimdi Emre Kılınç denen adama bile Sivas'ta aldığının kaç katını vereceğiz akbaba gibi

Bilmiyorum nedense bana Kaan verimli olur gibi geliyor özellikle yasak gelirse.Uzerine konuşmaya değecek bir konu da değil alamayiz o paraları 35 yaşında adamlara veririz 1 ay sonra

Belhanda’yı da 3 e satalım maaş 3 etti mi size 6

Zaten ayni seyi Feghouli, Belhanda ve olursa Babelde yapacaklar bence.

Feghouli ve Belhanda adam basi 2,5-3 milyona gider ve maaslarini biz bir sene öderiz ve onu bonservis olarak gösteririz.

Babel bedavaya gider, ve 2,5 milyon maasini biz ödeeiz ve bunu bonservis olarak aliriz.

O paralar gercek gelir degilken genede tüm harcarlar ve sonra SL geliri yok diye zarar yaparsak, utanmadan bir de bu nasil oldu derler.

Sırada belhanda feghouli var aynı tarifeyle gonxerirler maaşlarından kurtulmuş oluruz.

hocanın geçen sene 2.5 milyon imza parası bir o kadar da maaş verdirdigi babeli de bedava elden çıkartmak için yer ariyoruzdur bunu yaparsak başarı diye önümüze koyarlar.

Türkiye'de keşke herkes işini yapsa.Mustafa cengiz Abdurrahim kendi sirketlerinde 1 liranın hesabını yapıyordur ama Galatasaray'da harca dur

Kaani almiyorsak Maicon icin niye rest cekmiyoruz ve bu kadar düsük fiyata satiyoruz? Yallah baska kapiya, 1,5 gün icinde kolaysa baska arabistana gelecek stoper bulun derdim. En gec yarin bu itler bize 2,5-3 milyon verirdi sampiyon olmayi istiyorlarsa.

Ben satislarindan Maicon 4m, Feghouli 8m, Belhanda 5-6m, Diagne 7-8m falan diyordum da sozlerimi geri aliyorum.

Maicon 1.5m
Feghouli 3m
Belhanda 2.5m
Diagne 2m

Fener araplara Giuliano'yu 10.5 milyona, Josef'i 12 milyona ve Basak Da Costa'yi 4.5 milyona satti.

Gecen sezon sampiyon olan takim sadece Fernando'yu satti.

Bir avrupa kuluplerinin nasil yonetildiklerine bakiyorum bir de bizimkilere, imreniyorum.

Tamam haklısın ama takımın maaş ortalaması öyle bir seviyedeki gelecek oyuncu da ona göre istiyor.Hakkini alan 2 stoperden başka hepsi yüksek maaş alıyor şimdi Emre Kılınç denen adama bile Sivas'ta aldığının kaç katını vereceğiz akbaba gibi

Bilmiyorum nedense bana Kaan verimli olur gibi geliyor özellikle yasak gelirse.Uzerine konuşmaya değecek bir konu da değil alamayiz o paraları 35 yaşında adamlara veririz 1 ay sonra

İstesekte stemesekte artık o kadar büyük paraları kimseye veremeyiz.

Toplam takım bütçesinde 60 m€ maaş vermeye kalksak %60 vergi eklenince 100m€ yapıyor.
Böyle bir bütçemiz yok.

Ondan dolayı mecbur maaş bütçesini 35m€ seviyesine çekip vergi dahil 55 m€ toplam maaştan fazlasını veremeyiz.

Böyle giderse eğer (%60 vergi + harcama limitleri) 2 sene sonra ligimiz Yunanistan ,Romanya ligine döner.

İlerleyen yıllarda Oyunculara Max.1 m€ maaş vermek zorunda kalabiliriz.

Pasta kesmeye YETER!
Milyonları çöplere vermeye YETER!
Avrupa'da rezil olmaya YETER!
Basın toplantısında Ağlamaya YETER!

Bugün yarin kap gelir. Abv bizde kaani alamadil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt