Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süleyman Rodop
@SuleymanRodop
Size bir Maicon’un Galatasaray’a alınma hikayesi anlatırım ortalık toz duman olur.
8 milyon€ bonservis ve yıllık 2.2 m € nasıl veridi?..

iPad cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Maiconu merak eden yok bence yillarca portoda oynamis brzilya pasaportuna sahip saglam bir gecmisi olan oyuncu, cagneyi anlatsın bize 10 milyon bonservis 2.5 milyon € nasıl verildi

Falcao'nun 2 sezon için 10 Milyon alacağı var 4 Milyon falan tazminat ödeyip yollasak Rodop 6 Milyona sattık diyecek demek ki, Beceriksizliği örtme yöntemlerine hayran kaldım ama Semih-Arda falan açıklandığında onları nasıl örtecekler bakalım.

Terim istemeden alindi di mi :D cagne alınmasa ondan daha kötü olan tetteh ve onuachu ikiz dingillerinden biri alınacaktı. Cagne bunlarin yanında pele. Oyle degil de hadi öyle olsun terime rağmen aldılarsa yönetim ilk defa dogru bir iş yapmis.
yalniz ouachu bu ligin içinden geçerdi ve ayrıca o donem sadece tetteh vardı onuachu bir sonraki dönem ortaya çıktı.

Terim istemeden alindi di mi :D cagne alınmasa ondan daha kötü olan tetteh ve onuachu ikiz dingillerinden biri alınacaktı. Cagne bunlarin yanında pele. Oyle degil de hadi öyle olsun terime rağmen aldılarsa yönetim ilk defa dogru bir iş yapmis.

Terim sicma dese ikiside sicamazlar, Diagne kendi isteyle alirdi hoca. Yoksa muhtesem skavt ekibimiz, oneachu yada tetteh denen cope 10m euro baydiracakti, ikiside ellimze patliyacakti, gerci diagne de patladi.

Düsseldorf'taki yetkili hem dün konuştu.

Kaanin serbest kalma bedeli 4,75 Mio Euro.

2,5 değil.

Falcao'nun 2 sezon için 10 Milyon alacağı var 4 Milyon falan tazminat ödeyip yollasak Rodop 6 Milyona sattık diyecek demek ki, Beceriksizliği örtme yöntemlerine hayran kaldım ama Semih-Arda falan açıklandığında onları nasıl örtecekler bakalım.
10 sene önceki kafa devam ediyor adnan polat style basladiysak bu isin sonu kotu

Vay arkadaş sozlukte watfordli doucureyi onerenler var neremle gulsem bilemedim.. oldu olacak deulefeuyu da alalım nasıl olsa küme düştüler öyle Galatasaray'a kiralık gelsem diye bekliyor

Tetteh, Ze Luis ve Onuachu scout ekibinin onerdigi isimler. Hoca Sparta Prag veya Danimarka ligini izlemiyordur herhalde. Bu isimler olmayinca gittiler son gun Diagne'yi aldilar. Hoca'nin yonetime gerek yok ben takimdaki tek forvet Mitroglou ile sampiyonluk mucadelesi veririm mi demesini beklerdin?

Ha hoca'nin berbat transferlerini soruyorsan cevap vereyim:

Emre Akbaba
Sener
Jimmy
Semih Kaya
Adem (benim gozumde hala kotu transfer)
Mitroglou
Emre Mor
Babel

Yine anlastigimiz Ogulcan Caglayan bos bir transfer. Adam rize'de bile ilk 11 oyuncusu olamamis.

Vay arkadaş sozlukte watfordli doucureyi onerenler var neremle gulsem bilemedim.. oldu olacak deulefeuyu da alalım nasıl olsa küme düştüler öyle Galatasaray'a kiralık gelsem diye bekliyor
Kafayi siyirmişlar 2 senedir ne duzgun oyuncu aliniyor ne oyuncu satabiliyorlar fazla fk oynama kafasi bu.

Scout ekibi rezalet
Oyuncu satma ve alma becerisi rezalet
Hoca rezalet
Yonetim rezalet

Daha ne bekliyoruzki biz.

Yönetim alım ve satım konusunda cok başarısız. Imparator bir yere kadar dayanır. Daha evvel haber sizdirdiginiz gazeteciler uzerinden sitemini dile getirmisti. Hocamizi üzmeyin artik. Makul taleplerini bi zahmet yerine getirin. Transfer den anlamadiginiz belli bari networku saglam piyasayi bilen birini alip yetki verin.
6 ay forvet siz bıraktığınız koca Galatasarayı imparator kurtardı unutmayın. Bunu basarabilecek bir hoca yok turkiyede

F A T I H T E R I M

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt