Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tetteh, Ze Luis ve Onuachu scout ekibinin onerdigi isimler. Hoca Sparta Prag veya Danimarka ligini izlemiyordur herhalde.

Ha hoca'nin berbat transferlerini soruyorsan cevap vereyim:

Emre Akbaba
Sener
Jimmy
Semih Kaya
Adem (benim gozumde hala kotu transfer)
Mitroglou
Emre Mor
Babel

Yine anlastigimiz Ogulcan Caglayan bos bir transfer. Adam rize'de bile ilk 11 oyuncusu olamamis.

Hocanin herhangi bir ligi izlemedigini biz de biliyoruz. Sikotlar önerince hic hocadan onay almadan gidip teklif yapmiyoruzdur herhalde. Hoca yutubdan birkaç gol ve skills videosu izleyip onay veriyordur ve yönetim de görüşmelerde bulunuyordur. Gene aynı yere geliyoruz. Oyuncu caciksa sikotlar onerdi, yönetim aldı vs. Futbol hususunda tek patron terim şurada bir anlasalim artik. O önerdi bu önerdi son sözü terim söylüyor bitti.

25 yaşında as milli takımının stoperi gurbetçi bir oyuncuyu Tr ligine getirmek için anca sağlam bir yıllık maaşla ikna edebilirsiniz onu da biz veremedik belli ki .

Hocanin herhangi bir ligi izlemedigini biz de biliyoruz. Sikotlar önerince hic hocadan onay almadan gidip teklif yapmiyoruzdur herhalde. Hoca yutubdan birkaç gol ve skills videosu izleyip onay veriyordur ve yönetim de görüşmelerde bulunuyordur. Gene aynı yere geliyoruz. Oyuncu caciksa sikotlar onerdi, yönetim aldı vs. Futbol hususunda tek patron terim şurada bir anlasalim artik. O önerdi bu önerdi son sözü terim söylüyor bitti.
Son sozu tabi hoca soyluyor, scout ekibi onerir hoca da onay verirse alinir bu dunyanin her yerinde boyle. Lille'in sportif direktoru Luis Campos teknik direktor Galtier'e Burak'i onermis o da onay vermis Luis Campos Turkiye'ye geldi transferi bitirdi.

Zeki Celik transferinde Galtier oturup Istanbulspor maclarini izlememistir herhalde. Campos izleyip oneriyor hoca onay veriyor. Sen scout ekibine veya sportif direktorune guvenmiyorsan o kisi veya ekip ile calismazsin zaten. Emre Utkucan yillardir GS'da.

Herkes yönetime atıyorda hocada suç yokmu bu oyuncuları hoca istemedimi özellikle diagne alınırken ağzı kulaklarındaydı apo zaten hoca ne isterse onu yapıyor bu sene deniz bitti kimse satamazda alamazda bunlar zaten önümüzdeki sene boşa gidecek büyük ihtimal, yönetimsel olarak revizyon şart hocanın 1 sene daha kredisi var

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bütün kulüpler aslında borç batağında kıçına giyecek donu yok reis %60 a çıkarmış vergileri taraftar yeni yeni uyanıyorda %60 a karşı kulüpler birliğinin bir çıkışı oldu mu? Memnun muyuz bu durumdan. Yoksa hepsi döt korkusunda veya yaranma peşinde mi ? Yüzde 60 vergi olayı devam ederse ligimizin seviyesi her geçen gün düşer.

Kaan Ayhan'ın 2.5M€ olan serbest kalma bedelini ödemek için Maicon'dan gelecek parayı bekleyen Galatasaray, araya bayram girmesi nedeniyle ödemeyi alamadı ve fırsat kaçtı. [📺A Spor]
2.5 mıo euro ısteseler verırdım maıcon satılana kadar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt