- 1 Mayıs 2018
- 57.875
- 48.656
- 3.873
Cengiz ve yonetimi okadar kotu ki, ana avrat kufur ettigmiz dursun ozbekin hala kadrosundan faydalaniyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Perez basganim kadar harikulade ve basarili basgan diyebilirmiyiz2 şampiyonluğun mimari.
Kesinlikle rengimPerez basganim kadar harikulade ve basarili basgan diyebilirmiyiz
SM-G975F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Mesut Yıldırım'ın twitter hesabında ve Sözü gazetesinde öyle bir haber yok.
geçen sene granadaya kiralık gitmiş ve bu sene küme düştüler çok anormal bi durum değil
KENANIN OPSIYONU BITTI, KAANIN HAFTAYA BITIYOR
Doch neben den insgesamt 17 Verträgen, die zum 30. Juni ausgelaufen waren (Routinier Adam Bodzek hat bekanntlich seinen an diesem Termin endenden Kontrakt verlängert) drohen weitere Abgänge.
Mit Kaan Ayhan (25), Andre Hoffmann (27) und Matthias Zimmermann (28) besitzen gleich drei Profis noch laufende Ausstiegsklauseln. Bei Kenan Karaman (26), der ebenfalls für eine fixe Summe hätte gehen können, ist die Option bereits verstrichen. Die von Ayhan läuft Ende der Woche aus.
Ben Haftaya kadar anladim. Kaynagi yollarmisin sadece bunu buldumPazar günü demiyormu?
Daha dur. Düsseldorf yerel basini yazi yazdiKaan için Fortuna 5 milyon avro bonservis istiyor. Bizim için bu transfer yattı. Keşke alsaydık ama yapacak bir şey yok.
Ben Haftaya kadar anladim. Kaynagi yollarmisin sadece bunu buldum
Kaan için Fortuna 5 milyon avro bonservis istiyor. Bizim için bu transfer yattı. Keşke alsaydık ama yapacak bir şey yok.
dogru pazara kadar. kaynagi buldumSenin kaynak da "Die von Ayhan läuft Ende der Woche aus." yaziyor.
Bu pazari demiyorlarmidir?
dogru pazara kadar. kaynagi buldum