Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
araplara bile oyuncu satmaktan aciz bir yönetimimiz var...

türkiye'de tek gündem hulk gibi bitikler tabiki

babel'e 3 sene kontrat yapanlar cenk ergün'ün pahali da olsa aldigi oyunculari satip kasaya para koymak icin ugrasiyor
Ya Kaan'dan bahsediyorum ben. Araplar maraplar, Babel, Cenk Ergün falan ne alaka şimdi?
O konular zaten ayrı bir tartışma konusu.
Ki zaten ben yönetimi bu konularda başarılı bulmuyorum.
Sadece Kaan olayı için konuşursak, bu konuda yönetimi eleştiremezsin. Besbelli adam Türk ligine gelmek istememiş işte.

Ffp varken dursunu gorseydik bir keske. Bu yönetim de rezalet dursun yonetimi de.

Ben bu transfer sezonunu daha başlamadan kafamda çizdiğim için hiç beklentiye sokmuyorum kendimi. Rezil bi dönem bekliyor siz de beklentide olmayın. Mevcut yönetim adam satmayı beceremediği için muhtemelen feghouli belhanda babel gibi isimler takımda kalacak. Kadrolarınızı o isimler doğrultusunda yapın

Çağlar Söyüncü
Merih Demiral
Kaan Ayhan
Ozan Kabak
Eray Cömert
Mert Müldür
Mert Çetin
Koray Günter
Ertuğrul Ersoy
Ömer Toprak

Türk pasaportuna sahip olan en iyi 10 stopere bakiyorum da bir tanesi bile Türkiye'de forma giymiyor :tbr:
cooltext358551888448164.gif

Dün söylemiştim kaan ayhan bize gelmeyi kabul etse bile kadro garantisi ister büyük ihtimalle bunun için yatmıştır bu transfer

İyi geceler arkadaslar forumda mesaim bitti biraz dinlenecegım

Bu dolar ve euro kuru ile dışarıdan iyi oyuncu alamazsın , genç iyi oyuncuyu vitrin liglerden hiç alamazsın , Türkiye'den genç iyi oyuncuyu Avrupalı isterken alamazsın

Ya altyapini calistirirsin ya da Belçika Portekiz kuzey liglerini , meksika ıvır zıvır ligleri tarar , büyüklerin acaba dediği potansiyelleri alır parlatır sonra onlara satarsın , bu emek yetenek ve kabiliyet ister , ekip , plan ve proje ister

Eski günler geride kaldı , 1 USD 1.1 YTL den 1usd 3.5 TL lere şimdi 1 USD 7 TL lere geldik , lira kazanıp USD ile ahkam kesemezsin , ne zaman gerçekçi olup , planlamamizi buna göre yaparız o zaman başarılı oluruz

O sebeble ama liglerden gözden düşmüş oyunculara , Türklerden Avrupa'dan talibi olmayanlara , bonservisi olmayıp basalt seviyelerde gezen oyuncularla hayal kurmaya devam etmeli

Benden tavsiye uçuk kaçık hayallerle beklentiye girip kendinizi üzmeyin

ONEPLUS A5000 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu dolar ve euro kuru ile dışarıdan iyi oyuncu alamazsın , genç iyi oyuncuyu vitrin liglerden hiç alamazsın , Türkiye'den genç iyi oyuncuyu Avrupalı isterken alamazsın

Ya altyapini calistirirsin ya da Belçika Portekiz kuzey liglerini , meksika ıvır zıvır ligleri tarar , büyüklerin acaba dediği potansiyelleri alır parlatır sonra onlara satarsın , bu emek yetenek ve kabiliyet ister , ekip , plan ve proje ister

Eski günler geride kaldı , 1 USD 1.1 YTL den 1usd 3.5 TL lere şimdi 1 USD 7 TL lere geldik , lira kazanıp USD ile ahkam kesemezsin , ne zaman gerçekçi olup , planlamamizi buna göre yaparız o zaman başarılı oluruz

O sebeble ama liglerden gözden düşmüş oyunculara , Türklerden Avrupa'dan talibi olmayanlara , bonservisi olmayıp basalt seviyelerde gezen oyuncularla hayal kurmaya devam etmeli

Benden tavsiye uçuk kaçık hayallerle beklentiye girip kendinizi üzmeyin

ONEPLUS A5000 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Zaten bu gidişle roman ligi Bulgar ligi seviyesine geleceğiz

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Simdi bir de Maiconu 1,5 milyon bonservisiyle KAPa bildirseler. Yangin tayfa yakar o zaman ortaligi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt