Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Atletico Mineiro, kariyerlerini Çin'de sürdüren Hulk ve Talisca'yı transfer etmek istiyor. (Lance)

Abdürrahim başkan Arda transferini bitirebilecek mi merak içindeyim.

Yonetim fatih hocayi cok yalniz bıraktığı,mustafa cengiz yokluğunda yetersiz kaldigi ve transfer mevzularinda 3 donemdir beceriksiz olduugu icin degismeli.başkan kalsin,mustafa cengizi seviyorum.

arkadaslar

gotze ıle ılgılı haber düserse wpden ulasın

ıyı geceler

Yonetim fatih hocayi cok yalniz bıraktığı,mustafa cengiz yokluğunda yetersiz kaldigi ve transfer mevzularinda 3 donemdir beceriksiz olduugu icin degismeli.başkan kalsin,mustafa cengizi seviyorum.
Hocada alinan her futbolcuyu yanlis antreman ettigi ve devamli arka adala sakatligi yasiyan oyuncu grubumuzun mental ve fiziksel olarak hazirlanmadigi icin hoca'yida gonderelim ozaman.

Olmus batik les kargalarina bak, adamlar en azindan vasat ta olsa welinton, nsakala, jonsonna bagladilar.

Bir kac sönmüs yildiz alip sistem uydururuz. Sisteme göre oyuncu degil oyuncuya göre sistem.

Hocada alinan her futbolcuyu yanlis antreman ettigi ve devamli arka adala sakatligi yasiyan oyuncu grubumuzun mental ve fiziksel olarak hazirlanmadigi icin hoca'yida gonderelim ozaman.

Gonderelim ama yetmez, biatci tayfa ve terimi komple ekibi arti hangi elemanlara torpille soktuysa kulube, acilen gitmeldir.

Burasi les kargasi veya sikeciler degil. Burasi Galatasaray kulubu, burda vasat is bilmez insanlarin yeri yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt