Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Social Media GS platformlarinda genellikle şu onbiri görüyorum,

Muslera
Oumar Luyindama Marcao Saracchi
Lemina Seri
Fegh Arda Emre
Falcao

Bir kere bu kadro 40 gölü geçemez,
O 40 gölü de Falcao 20 maç falan oynaması lazım ki atabilelim.

Şu takımın savunmasında bir problem yok, alt tarafı 3. Sınıf bir lig. İyi bir orta saha kurarsan, Donk-Emin bile şampiyon eder seni. Ama hucumcu yok hucumcuuuu. Gol atamiyoruz aloooo.

Net golcü+2 kanat lazım.
Transfer-Diagne-Adem gibi bir forvet rotasyonu lazım. Vs vs.

Bruma'yi kirala, Onyekuru'yu kirala. Vs vs
Ben de 5 dakika once yazacaktim ama okuya okuya bitireyim dedim.
Fegh
Arda
Falcao
Bu 3 oyuncu ayni anda takimda olursa her mac 3 yeriz. Bir de Seri de var kadroda.

Kale:
Muslera
Okan

Stoper:
Luyindama
Marcao
Donk
Emin
Ahmet

Bekler:
Oumar
Saracchi
Linnes
Süleyman Lus

Kanatlar:
Feghouli
Bruma/Onyekuru (kiralık)
Arda (Free)
Emre Kılınç (Free)
Kerem Aktürkoğlu
Yunus Akgün

Orta saha:
Transfer
Transfer
Taylan
Donk
Ömer Bayram

Santrafor:
Transfer (Satamazsak Falcao da kalabilir)
Papiss Cisse (free) (1+1)
Diagne (Bu sene stats yaptır, parlat, sat)
Adem

Takım bu sezon kupasız bitirmiş, ligde 6. olmuş, Avrupa'da madara olmuş, kadronun yarısının değişmesi lazım, takımda o kadar çok problem var yılda 3 milyon € alan hoca hâlâ tatil yapıyor. Biz de aylık max. 5 bin Tl alan taraftarlar olarak gece gündüz nöbet tutuyoruz, kadro falan kuruyoruz.

İddia ediyorum transferin son gününe kadar yine kanser bir transfer dönemi geçireceğiz, son günlerde de birkaç çöp alıp sezona başlarız. Ve ilk yarıda yine bolca puan kaybetmeye devam ederiz. Daha sonra hoca, oyuncular geç geldi takıma adapte olamadılar bahanelerini söylemeye başlar. Biz bu filmi daha önceden çok izledik.
🤫 Aman ses etme, linç yersin. Beni banlatmak için kuş olduğumu ima eden oldu kendileri gibi olmadığım için. Bundan sonra ılımlı, son derece üslup sahibi biri olarak yazmaya devam edeceğim. Yarasın hocama tatil.

Eğer 5 m EUR gibi bir bonservis getirmeyecekse Feghouli kalsın bence takımda.
Net bir santrafor oyununda neler yapabileceğini biliyoruz. Belhanda gibi 60 maç 3 gol oynayacak adam değil fegh.
Maicon gibi 1.5 m eura vermek aptallık olur.

Takım bu sezon kupasız bitirmiş, ligde 6. olmuş, Avrupa'da madara olmuş, kadronun yarısının değişmesi lazım, takımda o kadar çok problem var yılda 3 milyon € alan hoca hâlâ tatil yapıyor. Biz de aylık max. 5 bin Tl alan taraftarlar olarak gece gündüz nöbet tutuyoruz, kadro falan kuruyoruz.

İddia ediyorum transferin son gününe kadar yine kanser bir transfer dönemi geçireceğiz, son günlerde de birkaç çöp alıp sezona başlarız. Ve ilk yarıda yine bolca puan kaybetmeye devam ederiz. Daha sonra hoca, oyuncular geç geldi takıma adapte olamadılar bahanelerini söylemeye başlar. Biz bu filmi daha önceden çok izledik.
Tamam bizde eleştiriyoruz da adam tatil yapmayacak mı yahu abartmasak. Ne olacaktı gidip transfer görüşmelerine mi katılsın. Keza görüntülü olarak katılmadığını nereden biliyoruz.

Ayrıca 2.2 milyon euro alıyor hoca.

Tamam bizde eleştiriyoruz da adam tatil yapmayacak mı yahu abartmasak. Ne olacaktı gidip transfer görüşmelerine mi katılsın. Keza görüntülü olarak katılmadığını nereden biliyoruz.

Ayrıca 2.2 milyon euro alıyor hoca.
işte eleştiriler bu sekilde bi noktaya varınca,insanın cevap veresi de gelmiyo.en olmayacak yerden bi sebep buluyolar,sevdiğim abiler bile forumda böyle konusuyo

Free agent bir Papiss Cisse 1+1 cuk oturur.
GS gibi takımın 4 santraforu olmalı zira.

Lille transfer bombalarını patlatıyor. Burak Yılmaz'ın ardından Eugeino Pizzuto ile anlaştıklarını açıkladılar. Cama ekmek banan Kemal Sunal gibiyim anlık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt