Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1,5m haberi gerçekse, başkan onaylamadan bu satış gerçekleşebilir mi ? Hani bu kadar saçma bir bedele onay vereceğine inanmak istemiyorum.
A. Albayrak'a tam yetki falan mı verildi transferde !

Simdiki yönetimden önce Dursun yerine biraz normal herif baskanimiz olsaydi, taraftar simdiki yönetimi coktan erken secime zorlardi bence.

Simdiki yönetimden önce Dursun yerine biraz normal herif baskanimiz olsaydi, taraftar simdiki yönetimi coktan erken secime zorlardi bence.
liseci hıyarlar dursunu veya o seviyede bi herifi getirecekler diye şuanki yönetime istifa bile diyemiyorum. ama aynı zamanda istifa etmeleri de gerekiyor. iki ucu şeyli değnek

bizi 2 kez şampiyon yapan takımı kurdugu için dursuna teşekkür etmeliyiz. tek hatası fatih terimi getirmek
:ubulut:
Tudor kalsaydı şampiyon falan olamazdık. Neyine teşekkür ediyorsunuz. Dursun azına sıçtı kulübün yahu. Önüne gelene milyonları saçtı o salağın yaptığı sözleşmelerin cezasını çekiyoruz.

3 milyon+bonus dediler, 1milyon 430bin çıktı :red:

bu yönetim belhanda'yı, feghouli'yi toplamda 2 milyona bile satamaz. rezil bir transfer dönemi bizi bekliyor belli oldu. yangın tayfa mesaiye erken başlamalı.
Para kazanmayı geçtim alacaklarını eline verip feshetmeseler iyi 👌

Tudor kalsaydı şampiyon falan olamazdık. Neyine teşekkür ediyorsunuz. Dursun azına sıçtı kulübün yahu. Önüne gelene milyonları saçtı o salağın yaptığı sözleşmelerin cezasını çekiyoruz.
Katılmıyorum abi.
Nereden biliyosun şampiyon olamayacagımızı?
Dursun o kadroyu kurmasa şu an menemen değil 1 zeytini dört kişi bölüşüp yiyor olurduk o 2 şampiyonluk olmasa. Dursun da geçmişin cezasını çekti sonra bu durumdan cıkmanın maliyetini bile bile riskini alıp 2 lig kupası aldırdı. reis kendi harcamalarını kulübe fatura etmese iyiydi tabi ama alfalık o da
;D

Ey oyuncunun maaşını rezil rüsva satış rakamına ekleyip kendini avutan forum ahalisi. Maicon'u 8 e alıp 1 e satmışsak 7 milyon bi tarafımıza kaçmıştır. Adama verdigin astronomik maaşsa apayrı bir kerizliğin konusudur.

Artık kanıksadığımız bonservisten sürekli zarar edebilme hadisesi ekstra meziyet gerektiren müthiş bir beceriksizliktir. Heleki ellerin kerizlediği, parayı tuvalet kağıdı yapmış araba kerizlenebilmenin ise literatürde bir karşılığı bulunmamaktadır.

Ömründe pazarlık yapmamış adamlara futbolcu alım satımını bıraktığımız için batmaya devam edeceğiz. Hiçbirşey bilmiyorsanızki bu aşikar, Süleyman Hurma gibi bir satış duayenini bu göreve getirinde bari elin arabının maskarası olmayalım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt