Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Katılmıyorum abi.
Nereden biliyosun şampiyon olamayacagımızı?
Dursun o kadroyu kurmasa şu an menemen değil 1 zeytini dört kişi bölüşüp yiyor olurduk o 2 şampiyonluk olmasa. Dursun da geçmişin cezasını çekti sonra bu durumdan cıkmanın maliyetini bile bile riskini alıp 2 lig kupası aldırdı. reis kendi harcamalarını kulübe fatura etmese iyiydi tabi ama alfalık o da
;D
Adamın yaptırdığı/onay verdiği sözleşmeler yüzünden kimseyi gönderemez olduk Can.

ayakla mı yiyosun sen pilavı
1.webp

nası göndereceksin bütün dünyaya adamı kötüle adamı zorla kapı dışarı et sonra satmaya calıs. o yönetim olsa bu adamları aldıkları gibi gönderebilirdi
Ben bu yönetimi ya da o kötüleyenleri savunmuyorum. Ama bir oyuncuya 3.5-4 milyon euro + bonus veriyorsan (vergisiz) hiç bir yere gitmez ki. Gideceği hiç bir yerde bu parayı alamayacağını bilir.

catal kasıkla yemek yeyınce medenı mı olunuyor renktaş

kacıncı yuzyıldayız gecelım bunları isterse ayagıyla yesin
Medeniyet ölçüsü ne o zaman sofra adabına uymuyorsa medeniyetsizdir. Kaşık çatal bıçak icat edilmiş sen ilk çağdaki gibi elle yersen hayvansındır ha bazı yemekler tabi ki elle yenir ama arapların mutfağında kaşık çatal bile yoktur

Ey oyuncunun maaşını rezil rüsva satış rakamına ekleyip kendini avutan forum ahalisi. Maicon'u 8 e alıp 1 e satmışsak 7 milyon bi tarafımıza kaçmıştır. Adama verdigin astronomik maaşsa apayrı bir kerizliğin konusudur.

Artık kanıksadığımız bonservisten sürekli zarar edebilme hadisesi ekstra meziyet gerektiren müthiş bir beceriksizliktir. Heleki ellerin kerizlediği, parayı tuvalet kağıdı yapmış araba kerizlenebilmenin ise literatürde bir karşılığı bulunmamaktadır.

Ömründe pazarlık yapmamış adamlara futbolcu alım satımını bıraktığımız için batmaya devam edeceğiz. Hiçbirşey bilmiyorsanızki bu aşikar, Süleyman Hurma gibi bir satış duayenini bu göreve getirinde bari elin arabının maskarası olmayalım.

Ya birak oyuncuyu alip, satma isinede. Galatasaray gibi elit bir kulubun, transferlerle ugrasan adamin Ingilizcesi yok, bu nasil rezalettir, nasil kepazeliktir arkadas.

Adamin Ingilizcesi yok, bu adamdan nasil oyuncu pazarlama yada alip satma bekleyecezki?

Galatasarayda transferle ugrasacak adamin en az 3 dil bilmesi lazim. Turkce, Ingilizce, Fransizca bunlar minimumum olmali.

Ben bu yönetimi ya da o kötüleyenleri savunmuyorum. Ama bir oyuncuya 3.5-4 milyon euro + bonus veriyorsan (vergisiz) hiç bir yere gitmez ki. Gideceği hiç bir yerde bu parayı alamayacağını bilir.
sen iyi pazarlarsan o parayı da verirler reis, falcao mesela satılamayacak bi adam mı, değil ama bu yönetimle değil :)

Medeniyet ölçüsü ne o zaman sofra adabına uymuyorsa medeniyetsizdir. Kaşık çatal bıçak icat edilmiş sen ilk çağdaki gibi elle yersen hayvansındır ha bazı yemekler tabi ki elle yenir ama arapların mutfağında kaşık çatal bile yoktur
sofra adabı kımın adabı

batının dayatmasıdır

pilav elle yenır!!

sen iyi pazarlarsan o parayı da verirler reis, falcao mesela satılamayacak bi adam mı, değil ama bu yönetimle değil :)
Falcao'nun pazarı hala var ama mesela Soso'yu satamazsın şu anda. Araplar dahil kimse o parayı vermez. Bırak bonservisten para kazanmayı sözleşmeyi karşılıklı fesh edip yıllık ücretten anca kurtuluruz. Adam neden bıraksın gitsin böyle parayı

Falcao'nun pazarı hala var ama mesela Soso'yu satamazsın şu anda. Araplar dahil kimse o parayı vermez. Bırak bonservisten para kazanmayı sözleşmeyi karşılıklı fesh edip yıllık ücretten anca kurtuluruz. Adam neden bıraksın gitsin böyle parayı
arapların kazıkladıgı tek takım biziz, fener bile bi şekilde sowu 16ya satıp seneye free kiralıyor, soso da giderdi oraya ama bunu becerebilecek adam yok yönetimde. adam istanbul türkçesini konusamıyor en mühim görev onda yanlış anlamayın bu dediğimi

Oyuncu satmak yonetimin isidir, yonetim becerisidir.

Bizim yonetim rezalet oldugu icin, maicon bile 1,4m euroya anca gidiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt