Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Screenshot_20200801-200744_Twitter.webp
Screenshot_20200801-200751_Twitter.webp
Screenshot_20200801-200757_Twitter.webp

BU NEE??

kimi gönderemedik mesela

belhanda ve feghouliye teklif vardı geçen sezonlarda satmadık hatta belhanda gitmeyi kabul etmişti

gomis fernando ndiaye gitti garry gitti lato gitti

maicon bir şekilde gitti mariano da sözleşmeyi tamamladı

evet yüksekti ücretler ama o transferlerden genel olarak ne sportif ne maddi zarar ettik

şimdi mitroğlu diagne falcao akbaba vb adamları alan ve alınmasını isteyen adamların yaptıklarına bakalım öyle kıyaslayalım
Zarar etmedik demek büyük yanlış hem de çok büyük yanlış. Yine söylüyorum ben bu yönetimi savunmuyorum. Maicon'a ödenen bonservis 8 milyon +1 milyon bonus. Maaşı 2.2 milyon. Al Nasr'dan aldığımız ücret bonservisin yarısı bile değil.

70 bin euroyu alsaydınız da duz hesap olsaydı bari

F A T I H T E R I M

Zarar etmedik demek büyük yanlış hem de çok büyük yanlış. Yine söylüyorum ben bu yönetimi savunmuyorum. Maicon'a ödenen bonservis 8 milyon +1 milyon bonus. Maaşı 2.2 milyon. Al Nasr'dan aldığımız ücret bonservisin yarısı bile değil.

10 transferde 1 hata olur tabiki

genel olarak dedim o yüzden

o transfer döneminde ücretler çoktu bence de ama son 20 yılda maddi ve sportif daha iyi transfer dönemi yok gibidir

Bu yönetim futbolcu pazarlayamiyor. Almakta zaten sıkıntılı ama satmayada ayni sekil.alerjileri var
Korkarım IMPARATORA istedigi kadroyu veremeyecekler
Umarım yanılırım.

F A T I H T E R I M

Artik iyi yetenek falan bulan spor direktörü de istemiyorum. Bir tane oyuncuyu iyi fiyat satmayi bilen adam getirsinler. Versinler adama düsük maas + satislardan komisyon ve o adam oyunculari satarken götünü yirtar. Sonucta kendi maasi icin yapmis olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt