Yiğit Sönmez
Tecrübeli Üye
- 24 Haziran 2019
- 6.733
- 3.991
- 673
Araplar bize kazık attı dedik, gerçekleşti.sırada belhandanin gitmeyeceği haberi var
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
2.5 milyonu alamadık bir de Orduspor iflas ettiği içinEkli dosyayı görüntüle 87359
Yorumsuz paylaşıyorum. Stancu..
Farkımız tarzımız kardeşim2.5 milyonu alamadık bir de Orduspor iflas ettiği için
Forumca takim kuralim bizde basvuralimBursaspor Başkanı Mesut Mestan:
“Süper Lig'e alınması gereken takım sayısı 3 değil 6'dır, lig 24 takımla başlamalıdır.”
Bu yönetim futbolcu pazarlayamiyor. Almakta zaten sıkıntılı ama satmayada ayni sekil.alerjileri var
Korkarım IMPARATORA istedigi kadroyu veremeyecekler
Umarım yanılırım.
F A T I H T E R I M
maicon'dan gelen bonservisi artik arda'nin 1 yillik garanti ücretine sayarlar
Tamamina uyuyorum
Haklısın bro bu yönetim anca onları alır ama onları bile zorlanarak alırHakan Arslan alınmalı
diomande
belhanda-hakan arslan
taş gibi merkez
bu ikisini alsın müthiş iştir bence reis öyle deme biri türk diğeri azman bi dmc yaşa başa bakma h arslan kafadan 3 sene daha oynar bu performansla adam kemik gibiHaklısın bro bu yönetim anca onları alır ama onları bile zorlanarak alır
Diomande tarzı bi ön libero istiyorum zaten. Hakan arslan da ligin uzun yıllardır underrated topçularındanbu ikisini alsın müthiş iştir bence reis öyle deme biri türk diğeri azman bi dmc yaşa başa bakma h arslan kafadan 3 sene daha oynar bu performansla adam kemik gibi
Başka bi lige satsan tamam da aynı lige aynı takima satıyorsun ve onların en önemli oyuncularındanYav bu maicon olayı tamam skandal ama sen adamı beğenmeyip ahmet çalık gibi bir adamı oynatıyorsun adam götü boklu arab liginde oynuyor ne piyasa yapabilir ki senden pahalı alsınlar sen once oynat da pazarı olsun oyuncunun. Senin beğenmediğin adama 10 m verecek enayi nerede?
sergen acık acık söyle uyeler rahatsız oluyor kardesım
yani bana katılıyorsun utanma yazDiomande tarzı bi ön libero istiyorum istiyorum. Hakan arslan da ligin uzun yıllardır underrated topçularından