Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aslinda Ffp yi goze alacaksin.Takimin iskeletini genclerden kuracaksin.Ne bileyim ismi gecenlerden Ejuke bellegarde Coman Weismann vs.Uefa en fazla 2 yil ceza verecek, lobimizde iyi 1 seneyle yirtariz

handa ve akbaba'dan kötü olmaz herhalde ama baska bir 10 no bulmak lazim kiralik
O orta sahanın işlemesi için senede 15 gol 10 asist filan yapacak safkan OYUN KURUCU 10 numara lazım. Kruse gibi, Guilyano gibi second striker'lardan filan bahsetmiyorum. Wesley gibi birinden bahsediyorum.

lyundama sakatliktan yeni cikti teklif olmaz zaten satilmasin bence satarlarsa aldigimiz fiyata satar bunlar.
Çok iyimsersin. Bunlar Luyindamayı satmaya kalksa ilk sene 1.5 m euro bedelle kiralarlar opsiyana da 4-5 m civarı koyarlar sonra da rodopa düzelmeyecek sakatlığı vardı diye haber yaptırırlar

fener'in yolladigi moses inter'de 416 dakika oynayip 5 asist yapmis
türkiye'de top oynayan yabancilar sahada %40 performansla bile oynamiyor belli ki

Yahu bunlar skorer orta saha almamaya yemin mi ettiler?
Jean Bellegarde 24 mac
Gol : Yok
Asist : 1
Bu adam 6 numara filan da degil

Yahu bunlar skorer orta saha almamaya yemin mi ettiler?
Jean Bellegarde 24 mac
Gol : Yok
Asist : 1
Bu adam 6 numara filan da degil
Bellegarde iyi adam da biz harbi ne zaman ağız tadıyla atan attıran bi 10 no izleyeceğiz ya. Ben hagiden sonra o tadı hiç alamadım. Bi ara lincoln iyiydi ortasaha leşti, sonra sneijder de biraz alır oldum onda da takım komple leşti

Trt ful yalan haber yapiyor 40 yilda bir dogru haber yapacagi tutmus iyi haberlerde hep cakiliyolar

Dünya üzerinde basın duyumcu gazeteci olarak her vediği haberin doğru çıktığı biri yok bugün futbol camiasında dünyanın en iyi gazeteci duyumcu denilen dimarzionun bile bir sürü kolpa haberi var renktaş

Ne alaka adamlarda kondisyoner saglik idman hepsi gelismis alirda hazirlarda oynatirda hic bakmazlar bu paralar onlar icin cerez

acl ağır sakatlıktır. kötümser bir bakış açısıyla bir daha hiç bir zaman eskisi gibi olmama ihtimali var luyindama'nın. en iyi sağlık hizmetini alsa dahi bu ihtimal var.

bu nedenle aklı başında kimse sakat adama yatırım yapmaz. nasıl döneceğini görmek isterler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt