Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sampiyonluk gelirleri olmayinca kuluplerde finansal sorunlar ortaya cikiyor

2 yil ust uste Sampiyon oldugumuz icin bir sekilde kurtardik Ama Yanlis isler yaptik

Örnek vermek gerekirse Falcao transferi,donk’la yapilan sözlesme,linnes’le yapilan sözlesme,Diagne transferi

Bütce’yi düsürmek yerine yükselttik

Galatasaray’ın Mert Hakan’ın ardından Kaan Ayhan’ı da elinden kaçırması takımdaki yerli kalitesini artırmak isteyen Fatih Terim’i bir hayli kızdırdı. [milliyet]

:mad:

Gökhan İnler: "Sözleşmem bitiyor. İlk defa kariyerimde boşta kaldım. Hayırlısı neyse o olsun, bakacağız." (DHA)

Kadro kurayim

------------------ Kaleci -----------------
Omar ------- Luyi ------- Marcao ------- Sarac
-------------- Lerma --------- Mensah -------------
Fegh ------------ Emre ----------- Emre K.
------------------ Falcao -------------------
Yedekler
Okan
Linnes
Donk
Emin
Caner ( alinmali)
Omer
Taylan
Jesse ( gidebilir)
Arda
Ogulcan
Cagne
Jahovic ( genc varsa alinir)

Belhanda 1.7 bonservis 3.3 maas ile 5 milyon gelir.
Caner alinmali cunku Sarachhi belliki 3 4 mac sakatlik, 2 3 mac da cezali olacak. Ayrica 60 maca dayanmaz ve solbekte gormek istedigim son adam Omer.
3. forvet sart cunku Falcao en az 20 mac kaciracaktir ve Cagne'ye tek basina guvenilmez. Bize stoperlerle guresecek, onlari mesgul edecek biri lazim. Jahovic veya baskasi.
Lerma'yi bilmiyorum ama cok kart gordugune gore ona yedek lazim. Iste Kaan burada onemli olacakti. Acikcasi Donk'u orada pek tutmuyorum ama suanda en iyi alternatif Donk.

Arkadaşım 65 m€ maaş ödüyoruz yaklaşık olarak 500 milyon lira yapıyor.

CL geliri 30m€(240m lira)
Bein geliris 180 m lira

Bu iki ana gelir kaynağı toplam verdiğimiz maaşı bile karşılamıyor.
Satılan kombineler geri kalan maaşı ancak karşılar

Bu sezon 2.devre stad vs.geliride olmadı.

Maaş dışında ödememiz gereken hala bir ton borç, amatör branş gideri ayrıca personel giderleri var.

Seneye dibi tam göreceğiz.

Maaş bütçesini 35m€ seviyesine çekmezsek eğer seneye karagalardan daha beter hale geliriz.

Pasta kesmeye YETER!
Milyonları çöplere vermeye YETER!
Avrupa'da rezil olmaya YETER!
Basın toplantısında Ağlamaya YETER!
Aynen öyle bu yıl CL gelirlerimiz olmayacak üstelik Beinsport gelirinin olacağı da garanti değil mevcut durumda tüm bunların yanında bilet satışı-maç günü gelirleri bile olmayabilir

Evet kiralık oyunculara karşı olmakta herkes haklı ama 1,5 milyona oyuncu satınca kimi satın alabiliriz ki ? Diagne Falcao kalıyomuş Belhanda Feghouli para etmiyor nasıl olcak bu iş ?

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Daha geçen gün Real Madrid Türkiye'den genç bir çocuk aldı maicon'dan bile ucuza.
Altay'in genç stoperi yine 1.5 m€ civarına satıldı.

Arayınca bir sürü isim bulunur 1-3 m€ bonsevise
Fransa 2.ligi böyle oyuncular ile kaynıyor.

Fransa 2.liginden aldığın oyuncu eldeki çöplerin hepsinden daha fazla katkı verir.

Pasta kesmeye YETER!

Şampiyon olamama ve CL ligine katılamamadan kaybedilen para 30 Milyon EUR. Bu para kaybının baş sorumlusu Terim e istifa et diye çağrıda bulunan olmadı. Ama Maicon Al Nassr a 1.430.000 Euro düsük fiyata satıldı diye hemen yönetim istifa. Yönetim değil Terim'in şımarıklığı. Donk ile sözleşme uzatılmasını isteyeceğine Maicon'u kullan orada. Üstelik freekick de atabiliyor. Terim "ben kadro dışı bırakırım" dedikten sonra napıcaksın üçe beşe bakmadan satıcaksın.

Arkadaşım 65 m€ maaş ödüyoruz yaklaşık olarak 500 milyon lira yapıyor.

CL geliri 30m€(240m lira)
Bein geliris 180 m lira

Bu iki ana gelir kaynağı toplam verdiğimiz maaşı bile karşılamıyor.
Satılan kombineler geri kalan maaşı ancak karşılar

Bu sezon 2.devre stad vs.geliride olmadı.

Maaş dışında ödememiz gereken hala bir ton borç, amatör branş gideri ayrıca personel giderleri var.

Seneye dibi tam göreceğiz.

Maaş bütçesini 35m€ seviyesine çekmezsek eğer seneye karagalardan daha beter hale geliriz.

Pasta kesmeye YETER!
Aynen öyle. Herkes falcao kalsın diyor ama bizim ne yapıp edip bu sene belhanda,feghouli,diagne,falcao,donktan kurtulmamız lazım. Yeni gelen topçular da max 1 m maaştan gelmeli

Linnes kulüp bulursa karşılık fesih yapacakmışız
linnes gayet zararsız, oynadığı zamanda elinden geleni yapıyor. niye fesih yapılıyor? maaşı 950bindi sanırım. indirime gider devam edersin. demirbaş kazıklarla fesih yapsınlar bir zahmet ya da 3-5 bakmadan satsınlar. son 2 yılda sokulan kazıklardan bahsediyorum. dursunun kazıkları bile satılıyor birer birer. kendi soktuklarını çıkarsınlar. diagneler, falcaolar, emre akbabalar, taylanlar, şenerler, dünya üzerinde hiçbir yerden alamayacağı maaşı verip aldıkları babel. yine dünya üzerinde yarı fiyatına bile oynayamayacağı donk. bunlarda maaşı kazık olanlar.

Kralhanda'yı 1.23 M € karşılığında satıp bombaları patlatırız.

Bu hafta ortalık fena karışacak, çok ciddi şekilde karışacak adım gibi eminim.

Rodop’un yazıştığı kişi G.Saray kulübü çalışanı değilse bende bir şey bilmiyorum. Çok net bir şekilde Belhanda’nın maaşından kurtulmaya çalışılıyor. Gelen herhangi bir teklif yok. Araplar bizi ablukaya almış durumda.

Ortalık Maicon transferinden sonra alev aldı zaten. Belhanda’yı bonservissiz yollayacaklar bu hafta çok net. Para kazanabileceğimiz 2 futbolcu var çok basit Marcao ve Luyindama.

Allah aşkına Rodop’un Ingilizcesi var mıdır? Varsa bile karşısında ki Arap kişinin Ingilizcesi bu kadar mı iyi? Mert Çetin yazdırmıştır bunu.

keşke bilgisayarla çok iyi olan biri o fotoğrafın gerçek halini gösterebilse. Kim çıkacak merak ediyorum.

S. Rodop G.Saray iletişim ve medyadan sorumlu yöneticisi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt