Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yönetim ile görüşen Radamel Falcao taraftara kendini affettirmek için bir sezon daha kalmak istediğini belirtti ve bonuslarindan vazgeçmesi yani sıra bu sene yıllık ücretinde yaptığı indirim'i kalan 2 yılda da uygulayacak yani bundan sonra yaklaşık 4.2 M maaş alacak.

uMarim kap olarak da aciklanir

Şöyle 3.5lara düşmesi lazım

kasamızın tam takır kuru bakır olması da mali açıdan gösterdiğimiz olağan dışı başarının bir göstergesi herhalde.

hem de bonservis için eksiye düşemediğimiz bir ortamda böyleyiz.

bileklik satmaya başlarız yakında.
Takimdan son 2 senedir ne oyun anlaminda ne gelen oyuncular ve oynamadigimiz futboldan iyice sıkıldim zevki azaldi bu işin.

Kanat oyuncusuna bak 2.ligde 3 gol 3 asisti zor yapmış.
Gelip süper ligde uçacak.
Al sana terim vizyonu.

Edirne dışında kimseyi tanımaz bilmez.
Varsa yoksa yerel ligdeki isimleri istesin.

Yok Aytaç yok mensah yok Caner vs.
Yarın da haber çıkar Niasse'yi istiyor diye

Pasta kesmeye YETER!
Milyonları çöplere vermeye YETER!
Avrupa'da rezil olmaya YETER!
Basın toplantısında Ağlamaya YETER!
haberin gerçek olduğunu varsaysak bile haberde terim beğenirse diyor , al işte terim vizyonu diyor ilginç adam, aynı ilginç adam iyi bir isim çıkınca hayatta alamazlar derken neidugu belirsiz akşam gazetesinin uyduruk haberi için yangın yapıyor. Vallahi çok ilgincsiniz muzeliksiniz al seyret .

Son düzenleme:
Yağlı suratın yetki verdiği çakma monchi'nin yaptığı sözleşlemeler bugün bedevi tayfasını gönderemeyip ağız kokularını çekmemizin temel sebebidir.
Lakin o çapsızlar bile 1 sene sözleşmesi kalmış Bruma'yı 15M'a, Cavanda denilen ruh hastasını 2.9M'a (500K kiralama + 2.4M bonservis), Ndiaye'yi 15M'a sattılar. (Ndiaye'nin anlaşması zaten yağlı surat döneminde yapılmıştı. Baskın seçimi sonrası yağlı surat avucunu yalayınca M. Cengiz'e denk geldi satışı)

Bizim şu anki saz ekibinin gelir gelmez yaptıklarına bakalım:
- Gelir gelmez şampiyonluk mücadelesi verirken Ndiaye'yi satıp yerine kiralık adam bile bulamadılar. Fatih Terim kadro dışı kalmış Donk'u kazanıp şampiyon oldu.

- Ertesi sene lig rekoru kıran Gomis'i sattılar. Yerine 1 değil 2 forvet alacağız dediler, kimseyi almadılar. Koskocaman GS 6 ay boyunca forvette Eren-Sinan ile oynadı. Şampiyonlar Ligi maçlarına bu kepaze heriflerle çıktık ve Sinan denen vitaminsizin atamadığı pozisyonlar 6 puanımıza maloldu.
Fatih Hoca çaresizlikten Donk ve Maicon'u forvete atıp maç çevirdi.

- Haziran'dan beri forvetsiz olduğumuz halde Haziran'dan Ocak'a kadar en ufak bir çalışma yapılmadığı ortaya çıktı ki almaya çalıştıkları bütün herifler karşısında avuçlarını yaladılar. Akabinde de OCAK TRANSFER DÖNEMİNİN SON GÜNÜ K. Paşa'dan 13M verilerek Diagne + takımında istenmeyen adam haline gelmiş, oynamayan Mitrouglu'nu aldılar.

Fatih Terim'in ekmeğini yiyip beleşten 2 senede 2 lig şampiyonluğu gördüler ama takke düştü kel göründü. Fatih Hoca'nın arkasına sığınmaktan başka hiçbir halt yapmıyorlar.

Arabistan'da şampiyon olmuş, taraftarının taptığı Maicon'u 1.1M'a satıp kendi çapsızlıklarını örtmek için muhabirlere bilgi sızdırıp kendilerini dilletmek kepazeliğin nirvanasıdır.

Bunların zaten Maicon'u zorunlu satın alma opsiyonu koymadan kiralamaları da ayrı rezaletti. Kiradan döndükten sonra 1 sene sözleşmesi kalacak adama kim ne kadar para verir? Akıl var mantık var ya. O da apayrı bir mevzu zaten.

Şimdi de Belhanda konusunda taraftar mühendisliği yapmaya çalışıyorlar ama yemezler. Belhanda'yı da artık 500 bin euro'ya satıp yıllık maaşından kurtulduk, 4 milyon euro'luk operasyon diye ortada gezerler.

GS kıyım kıyım doğranırken süt dökmüş kediye dönüp inlerinde ölü taklidi yapmalarına filan zaten hiç girmiyorum.

GS tarihinin en çapsız başkanlarından biri olarak anılacaklar.

Bosuna yangin tayfasi olmadik, bu herifler millete cinnet geciriyor.

Mi 9T Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

linnes gayet zararsız, oynadığı zamanda elinden geleni yapıyor. niye fesih yapılıyor? maaşı 950bindi sanırım. indirime gider devam edersin. demirbaş kazıklarla fesih yapsınlar bir zahmet ya da 3-5 bakmadan satsınlar. son 2 yılda sokulan kazıklardan bahsediyorum. dursunun kazıkları bile satılıyor birer birer. kendi soktuklarını çıkarsınlar. diagneler, falcaolar, emre akbabalar, taylanlar, şenerler, dünya üzerinde hiçbir yerden alamayacağı maaşı verip aldıkları babel. yine dünya üzerinde yarı fiyatına bile oynayamayacağı donk. bunlarda maaşı kazık olanlar.

Evet gayet zararsız 1,4 milyon avro! :D

Dünya üzerinde transferde başarısı yüzde yüz olan kulüp varsa gösterir misin ? Öğrenelim senin engin bilgilerinden

Hocanın sana kazandırdığı şampiyonluk primleri,cl katılım bedelleri ne oluyor o zaman ?

Yönetime laf çakmadığını ikimizde biliyoruz..

linnes gayet zararsız, oynadığı zamanda elinden geleni yapıyor. niye fesih yapılıyor? maaşı 950bindi sanırım. indirime gider devam edersin. demirbaş kazıklarla fesih yapsınlar bir zahmet ya da 3-5 bakmadan satsınlar. son 2 yılda sokulan kazıklardan bahsediyorum. dursunun kazıkları bile satılıyor birer birer. kendi soktuklarını çıkarsınlar. diagneler, falcaolar, emre akbabalar, taylanlar, şenerler, dünya üzerinde hiçbir yerden alamayacağı maaşı verip aldıkları babel. yine dünya üzerinde yarı fiyatına bile oynayamayacağı donk. bunlarda maaşı kazık olanlar.
La çöp işte Linnes de. Adamın milli takımda 2 kişi var önünde; onlardan birisi geliyor(!)

Yönetim ile görüşen Radamel Falcao taraftara kendini affettirmek için bir sezon daha kalmak istediğini belirtti ve bonuslarindan vazgeçmesi yani sıra bu sene yıllık ücretinde yaptığı indirim'i kalan 2 yılda da uygulayacak yani bundan sonra yaklaşık 4.2 M maaş alacak.

uMarim kap olarak da aciklanir
kaybolup giderse en büyük iyiligi yapmış olur

Kaan Ayhan hususunda niye hala beklentiye sokuluyor taraftar ben de buna anlam veremiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt