Can Karabacak
Ulubatlı Souness
- 2 Ağustos 2018
- 33.103
- 21.222
- 1.568
lig bitmisten sonra virgul, fransanin fsi buyuk olmalıydıYanlışım varsa düzeltin.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
lig bitmisten sonra virgul, fransanin fsi buyuk olmalıydıYanlışım varsa düzeltin.
Okie grammar nazi.lig bitmisten sonra virgul, fransanin fsi buyuk olmalıydı
Hep üzücü ve pesimist bir insansın![]()
rodop kim yaw. telegol programının dengesiz muhabiri değil miydi 1 aralar
Rodop belhanda ile alakali yazdiklarindan cok tepki cekti. Daha haber alamaz
tweet attim cevap vermedi bu sefer testere herifRodop belhanda ile alakali yazdiklarindan cok tepki cekti. Daha haber alamaz
Belhanda giderse sana 2 porsiyon döner/pide/lahmacun (canın ne isterse) ısmarlayacağım.lig bitmisten sonra virgul, fransanin fsi buyuk olmalıydı
Gerçekleri her zaman söyleyeceğiz.
goren de dubaiye tatile gonderecek sanir 2 porsiyonu burnumla cekerim ben abiBelhanda giderse sana 2 porsiyon döner/pide/lahmacun (canın ne isterse) ısmarlayacağım.
La dana dubai tatili kadar param olsa:goren de dubaiye tatile gonderecek sanir 2 porsiyonu burnumla cekerim ben abi![]()
Yanlışım varsa düzeltin.
ne bilim aklima o geldi bi anda fasli oraya mi gidecek acaba allah soylettiLa dana dubai tatili kadar param olsa:
1. niye seni göndereyim?
2. niye dubai ye gideyim?
Bence ofansi abartiyorlar su an:manu sonunda transfer yapmayı öğrendi. önce bruno fernandes sonra bu,iyi hamleler
wagner kimdi knkschürrle, wagner ve höwedes futbolu birakti
Yönetim değişince daha Ajans1905 diye bir şey de kalmaz.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
reis manuya saglam bi st lazim bunlardan sadece ighalo st o da mal lazim diil onlara girinvuud bebe dahaBence ofansi abartiyorlar su an:
Greenwood
Martial
Rashford
Sancho
Fernandes
Ighalo