Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Abi sosyal medyada Galatasaraylilarin hali cok vahim.

Agazulfo, dikistutmaz sabri, duyumcuabiniz diye hesaplara ciddi ciddi inananlar var.

Fatih hoca cikip bu hesaplardan biri benim dese yine inanmam yahu.
Eskiden duyum verenlerin bi gizemi agirligi falan olurdu.

Ftw, Asaletin Yeter vs vs.

başakşehir irfanı satıp yerine belhandayı alsa keşke 5 milyon verseler yeter biz mutlu oluruz rakip zayıflamış olur o zaman zevkle izlerim belhandayı..

Bu arada konu dışı ama insanlar nasıl Messi denen Barcelona dışına çıkamayan korkağa Goat diyorlar anlayamıyorum. Adam korkuyor ya comfort Zone'unun dışına çıkmaya. Bu adam futbol tarihinde ilk 10 a bile giremez. Tıpkı Pele balonu gibi FIFA tarafından abartılmış bir balon. Aldığı Ballon d'or ların 3'ünü haketmedi bu arada. Şimdi Ronaldo'ya geçelim: Lizbon, Manchester, Madrid ve Torino'da yaşadı/oynadı. Hepsinde de kral oldu. Messi zırlağı gibi milli takımdan bile kaçmadı.

Son düzenleme:

Agazulfo, dikistutmaz sabri, duyumcuabiniz diye hesaplara ciddi ciddi inananlar var.

özenle takip ettiğim Zülfo Ağa hesabı var sadece.

en doğru haberleri kendisinden alıyoruz tavsiye ederim rtsh

edt: Gaddar Kerimi de unutmayalım

5f08b00eae298be6b2095222.jpg

Olur mu?
aslında olur ama forumun fizik,boy kriterlerinden geçmez foruma göre 1.85 altı futbolcu olmaz..

aralarından sadece duyumcuabiniz takip ediyorum onun söyledikleri genelde çıkıyor

Bu arada konu dışı ama Nasıl insanlar Messi denen Barcelona dışına çıkamayan korkağa Goat diyorlar anlayamıyorum. Adam korkuyor ya comfort Zone'unun dışına çıkmaya. Bu adam futbol tarihinde ilk 10 a bile giremez. Tıpkı Pele balonu gibi FIFA tarafından abartılmış bir balon. Aldığı Ballon d'or ların 3'ünü haketmedi bu arada. Şimdi Ronaldo'ya geçelim: Lizbon, Manchester, Madrid ve Torino'da yaşadı/oynadı. Hepsinde de kral oldu. Messi zırlağı gibi milli takımdan bile kaçmadı.

goat sözlük anlamı dışında daha farklı ne anlama geliyor?

Bu arada konu dışı ama insanlar nasıl Messi denen Barcelona dışına çıkamayan korkağa Goat diyorlar anlayamıyorum. Adam korkuyor ya comfort Zone'unun dışına çıkmaya. Bu adam futbol tarihinde ilk 10 a bile giremez. Tıpkı Pele balonu gibi FIFA tarafından abartılmış bir balon. Aldığı Ballon d'or ların 3'ünü haketmedi bu arada. Şimdi Ronaldo'ya geçelim: Lizbon, Manchester, Madrid ve Torino'da yaşadı/oynadı. Hepsinde de kral oldu. Messi zırlağı gibi milli takımdan bile kaçmadı.

suna agzinin payini verecek bir tane barcali bebe yok mu koca forumda yav
yemegim gelene kadar güzel bir atisma izlesek bari

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt