Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Böyle bir adama gerekirse ayrı bir hoca tutup günlük onunla da çalıştıracaksın, Fatih hoca her deli ile baş edemez. Şu adamın Rizespor maçındaki hırsından sonra değerlendirip daha iyi seviyeye getirmek varken, çöp muamelesi yapıldı ve taraftarlar gerçek taraftar gibi davranmadı birde sosyal medyayı kullanmasını bilmediği için adam elimizde kaldı. Kim olursa olsun Galatasaray formasını giydikten sonra sahip çıkmak lazım, hele ki bu adama yüksek bonservis bedeli ödenmesi dışında şampiyonluğa katkısı da oldu. Bu sezon bizimle olsaydı elimizdeki bütün forvetlerden daha fazla katkı sağlardı.

Seri-Bellegarde-****
Üçüncü kim olur orta sahaya

IMG_1707.webp

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Öncelikle sözüm direkt olarak kimseye değil isimleri hatırlamıyorum bile iyice tiksindim bu ara suyu çıktı duyum isinin...
Yaw arkadaş bırakın şu yuvarlak konuşma işini varsa kaynağınız söyleyin yönetime onay gelirse duyumlarinizi paylaşın.. şu hayırlı bu hayırlı olsun bomba geliyor dinamit patlıyor hep hava gazı.. biliyorsanız yazın bilmiyorsanız bırakın iskembeden sallamayı.. ben böyle yazan herkesi şikayet mi edeyim tek tek modu var supermodu var herkes okuyor burayı şurada birinize laf caksam hemen cevabı yapıştırırsinz bu işlere neden hala göz yumuluyor anlamış değilim.. bazılarına hoş geliyor da biz rahatsız oluyoruz..transfer dönemi belki de forumun en keyifli zamanıdır kimse sizin boş beleş trollerinizi okumak zorunda degil.. banla gitsin diyen de olabilir o ayrı konu burası forumsa belli kuralları var herkes uymak zorunda

bu bellegarde'ın kariyerine can suyu olacagız gibime geliyo muhtemelen herif ligue 2ye falan kitlenip gidecekken biz alırız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt