Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arap liginin 8 haftası var,
yani 2 ay sonra ligleri bitiyor
Nereye gidiyor?

Pasta kesmeye YETER!
Milyonları çöplere vermeye YETER!
Avrupa'da rezil olmaya YETER!
Basın toplantısında Ağlamaya YETER!
biterse bitsin seneye lig yok mu komple mi bitiriyolar ligi..

Barcelona, kariyerini Sevilla'da noktalamak isteyen Rakitic'in 10 milyon euro karşılığında takımdan ayrılmasına izin verecek. (Mundo Deportivo)

Sassuolo, Kaan Ayhan'ı pazartesi günü sağlık kontrollerinden geçirecek ve ardından 4 yıllık imzayı attıracak.

1.5 milyon euro maaş

2.5 milyon euro bonservis

Beşiktaş davul zurna ekibi diye reklam sizde de çıkıyor mu yav

8C2BF604-8234-44B9-A359-FFAC40DB08E6.webp

Bu Mu

Şef bu yabancıların antrenmanları ağır olduğu için 1 sene boyunca o duruma yardımcı olarak getirdi. Şimdi taktik de bunun elinde, bence çok şey başaracak
Ünal üstüne Hüseyin bence çok yanlış hamleydi de bu arkadaşı tanımıyorum. Dediğin gibiyse başarılı olabilir.

Sadece bu yıl teknik direktör planlamasını kötü yaptı bence Ts.

Terim kotulemek icin Tudor ovmek ha 😁

Tamam oynattigi oyunu begenmeyebilirsiniz ama Tudor ovmeyin bari.
Basaksehirin 5 ledigi Tudor.Bjk oyunculari az becerikli olsa 6-0 lik fener hezimeti tarihe gomulecekti.Sonra Tudor gitti.O takimin en onemli parcalarindan Ndiaye gitti.Herkesin kufur ettigi Donk ile sampiyonluk kazandik.

Bunlar hep Fm in kotu aliskanliklari.Orda 3-4-3 deneyen burda Gasperini kesilip hoca bokluyor. Bu arada Tudor napiyor simdi?
Badou dersen onlar da Nagatamo geldi derler.

Iyi bir scout sistemi olsa, Osimhen gibi genci 4-5m euroyu alip koyardin. Adam 3,5m euroya ayni senede Charleroia gitti
O sene forvet transferi yapan tüm takımlarda scout sistemi kötü mü diyorsun?

Osimhen o dönem 3.5a alınsa, 3.5 bu adama mı verildi, bu kim derdin muhtemelen.

Hayir demezdim, genc oyuncular herzaman iyi yatirimdir. En azindan, zarar etmeden elden cikarabilirsin. Biz nezaman en son ucuz bir rakama oyuncu bulduk ve buyuk paralara sattik, hatirlamiyorum.

Lazio, Vedat Muriç için 15 milyon Euro’nun yanı sıra santrfor Caicedo’yu Fenerbahçe'ye veriyor.

Fenerbahçe, Vedat Muriç için 20 milyon Euro'nun yanı sıra Caicedo'yu da talep ediyor.

mesele oyuncu bulma değil ki sadece

oyuncu geliştirecek hoca ve antrenör yok ülkede

şenol dışında eline gelen adamı 1 gömlek yukarı çeken tek hoca yok mesela ülkede

türk oyunculara bazen helal olsun diyorum neredeyse sıfır eğitim ve td desteğiyle, saf yetenekle avrupalı rakipleriyle mücadele etmeye çalışıyorlar

osimhen bize gelse şimdiki adam olamazdı

Scout mcout fazla da kizamiyorsun. Koskoca Fatih Terim'in bile sadece 1 senelik kredisi var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt