Cem Kaya
Büyük Kaptan
- 20 Mart 2012
- 28.745
- 16.102
- 2.538
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
mesele oyuncu bulma değil ki sadece
oyuncu geliştirecek hoca ve antrenör yok ülkede
şenol dışında eline gelen adamı 1 gömlek yukarı çeken tek hoca yok mesela ülkede
türk oyunculara bazen helal olsun diyorum neredeyse sıfır eğitim ve td desteğiyle, saf yetenekle avrupalı rakipleriyle mücadele etmeye çalışıyorlar
Ee yetiştirecek yapı da yokki. Almanya spor yöneticiliğinin okulunu okutuyor yıllarca bunun alt yapısını hazırladı. 2000lerin başlarında yaptıkları alt yapı teşviğiyle oyuncu yetişmesinin yolunu açtı. Biz stat yaptık, bok gibi tesisler vardı gittiler stat yaptılar. O paralar alt yapıya, teknik personel yetiştirmeye harcansa neler olurdu.mesele oyuncu bulma değil ki sadece
oyuncu geliştirecek hoca ve antrenör yok ülkede
şenol dışında eline gelen adamı 1 gömlek yukarı çeken tek hoca yok mesela ülkede
türk oyunculara bazen helal olsun diyorum neredeyse sıfır eğitim ve td desteğiyle, saf yetenekle avrupalı rakipleriyle mücadele etmeye çalışıyorlar
1 kağıda alıp yüksek bedele satamazsın. Garry gibi 3.5a alır 10a satarsın.Hayir demezdim, genc oyuncular herzaman iyi yatirimdir. En azindan, zarar etmeden elden cikarabilirsin. Biz nezaman en son ucuz bir rakama oyuncu bulduk ve buyuk paralara sattik, hatirlamiyorum.
Ee yetiştirecek yapı da yokki. Almanya spor yöneticiliğinin okulunu okutuyor yıllarca bunun alt yapısını hazırladı. 2000lerin başlarında yaptıkları alt yapı teşviğiyle oyuncu yetişmesinin yolunu açtı. Biz stat yaptık, bok gibi tesisler vardı gittiler stat yaptılar. O paralar alt yapıya, teknik personel yetiştirmeye harcansa neler olurdu.
Katma değerli gelecek ürünlerine değil de inşaata gömdük yine.
Herkes tek adam olma peşinde.
Evet oda dogru, oyuncuyu alip daha da gelistirip satmak da bir sanat.
Maalesef onuda terim yapamiyor.
Bonservis ödeyemiyoruz satmadan o yüzden mecburuz...Kiralık futbolcu Messi, Ronaldo ve Hazard bile olsa takımda görmek istemiyorum. Midem bulandı artık kiralık futbolculardan.
Ben istemiyor kiralık futbolci. Hey gidi Hagi..
Bunu terımcılerın yazması biraz komık oluyor her anadolu takımından 3 er 4 er gol yiyen ftcılerTerim kotulemek icin Tudor ovmek ha
Tamam oynattigi oyunu begenmeyebilirsiniz ama Tudor ovmeyin bari.
Basaksehirin 5 ledigi Tudor.Bjk oyunculari az becerikli olsa 6-0 lik fener hezimeti tarihe gomulecekti.Sonra Tudor gitti.O takimin en onemli parcalarindan Ndiaye gitti.Herkesin kufur ettigi Donk ile sampiyonluk kazandik.
Bunlar hep Fm in kotu aliskanliklari.Orda 3-4-3 deneyen burda Gasperini kesilip hoca bokluyor. Bu arada Tudor napiyor simdi?
iyide ben hoca iyiydi demiyorum ki bu sezon.Onunda hatalari vardi.Sen Tudorun Terimden iyi bir hoca olduguna inaniyor musun?Bunu terımcılerın yazması biraz komık oluyor her anadolu takımından 3 er 4 er gol yiyen ftcıler
Eğer doğruysa 2.7 ödeyelim faizle ne olacak. Neler neler ödedik. Kaan o parayı çıkarır her türlü. Kaçırmamamız lazım tabii eğer haber doğruysa. Hayır başka zaman satışlarda vs. doğru düzgün pazarlık yapmayız. Şimdi çingene pazarlığı yapacağımız tuttu.
Bunu terımcılerın yazması biraz komık oluyor her anadolu takımından 3 er 4 er gol yiyen ftcıler