Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
diagne-mitroglou.jpg
Nasil bi p.nis salladılar bize.

Ülkede oyuncularin gelismesini saglayan yerli antrenor yok demek bana göre sirf yabanci hayranligindan gelen bir durum,veya buna Fatih Terim düsmanligindan dolayi genelleme de diyebiliriz

Fatih Terim’in elinde Italya da yilini bidonu secilen melo’nun Tarihe gecmesi,Muslera’nin dunya capinda bir kaleciye dönüsmesi,onyekuru’nun Galatasaray disinda kötü performans sergilemesi,elmander’in kariyerinin en Iyi dönemini gecirmesi,burak yilmaz’in cl de ust duzey performansa ulasmasi gibi daha sayabilecegimiz örnekler var

Aynisi senol gunes icin de gecerli hatta bu konuda bir adim önde

çift forvetli sistemde diagneyi mayın eşşeği gibi ileri sürüp falcao üzerindeki baskıyı alırsak etkili olabilir miyiz acaba. belki ozaman fazla sakatlanmaz

Ülkede oyuncularin gelismesini saglayan yerli antrenor yok demek bana göre sirf yabanci hayranligindan gelen bir durum,veya buna Fatih Terim düsmanligindan dolayi genelleme de diyebiliriz

Fatih Terim’in elinde Italya da yilini bidonu secilen melo’nun Tarihe gecmesi,Muslera’nin dunya capinda bir kaleciye dönüsmesi,onyekuru’nun Galatasaray disinda kötü performans sergilemesi,elmander’in kariyerinin en Iyi dönemini gecirmesi,burak yilmaz’in cl de ust duzey performansa ulasmasi gibi daha sayabilecegimiz örnekler var

Aynisi senol gunes icin de gecerli hatta bu konuda bir adim önde
Yıllar geçer, halen Melonun niye yillin bidonu seçildiğini tam anlamış değiller...

Kalitesi Kötü olduğu için değil, büyük beklentileri karşılamadi için o ödülü aldı. En iyi Serie A B2B orta sahasi olarak görülüyordu ve Juve 30a almıştı Fiorentina dan.

Öyle düşün... Kante bize geliyor ve nedeni neyse artık, verim alamıyorsun.

Kötü oyuncu mu oluyor? Hayır sadece beklentileri karşılamıyor... Başka bir takıma gidip yine kalitesini gösterir..

Transfer Istihbarat Şefi

Gecen sene Fernando'yu 4,5 milyona satip 3 tane kiralik oyuncunun ücretini biz ödedigimiz halde kira bedeline sokup FFP'de öyle isledik ve Luyindama'nin bonservisi disinda 7 kiralik oyuncu +8 bonservissiz oyuncu transfer ettik. Bu sene artik kiralikta bile kalite beklemiyorum. Rezil bir transfer dönemi gecirmemiz muhtemel.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt