Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
abi biz niye buyuk takimlarin B takimlarina salca olmuyoruz.Psg ve arsenal rezerv takimlari yetenek kayniyor.Angers Jeff Rene yi 2 ye aldi 25 e satti.Keza Empoli Bennacer ornegi var 1 e aldilar 15 e sattilar.Fofana Udinese, Zagadou Bvb, Buta Antwerp liste uzar gider.İlla bu adamlar sicrama yapinca mi teklif verecegiz

ManuLonjon anında ‘non’ cevabını verdi.

Belli ki Belhanda’nın planından haberi var. Ve bu haberin doğru olup olmadığını sormuyordur bile.

abi biz niye buyuk takimlarin B takimlarina salca olmuyoruz.Psg ve arsenal rezerv takimlari yetenek kayniyor.Angers Jeff Rene yi 2 ye aldi 25 e satti.Keza Empoli Bennacer ornegi var 1 e aldilar 15 e sattilar.Fofana Udinese, Zagadou Bvb, Buta Antwerp liste uzar gider.İlla bu adamlar sicrama yapinca mi teklif verecegiz

onu yapacak scout lazim

hani nerede

Problem Feghoulide degil, problem 5 sene sozlesme, 4,5m maas vermek.

Yönetim ve terim tehlikenin farkında değil seneye büyük ihtimal maçlar seyircisiz oynanacak ve virüs den sonraki puan tablosundan küme düştük apo dalbayrak rizede, hocada tatilde ayak tenisi oynuyor kulüp saldım çayıra mevlam kayıra gidiyor büyük bir revizyon şart yoksa felaket günler bizi bekliyor

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yok yaw ne belhandacisi, onla ilgili yorumlarimin bir cogu mizah amacli. Orta sahada ofansif olarak Belhanda kadar katki veremeyen oyuncular oynadigi icin kendisini oynamali demistim. Bu adamin mucadelesi haric ovulecek tarafi yok.
Belhanda'cı 3-5 kişi var sende onlardan birisin diye hatırlıyodum yanlış hatırlıyormuşum.
Zaten ciddi ciddi bu kazmayı savunan olduğunu sanmıyorum. Onlar da mizah yapıyordur.

Screenshot_20200802-230759_Chrome.webp
Screenshot_20200802-230825_Chrome.webp

Video'da fena degil. Bakalim ligden biri kesfetti mi bu genci.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt