Halil Vurucu
Berlin Panteri
- 25 Ağustos 2018
- 46.981
- 21.049
- 2.233
Aslinda evet.bonaventuraya acil salça olalım o vakit. Piyasada beleş topçu da yok fazla
Orta sahayi
6 Numara
Bonaventura
Mensah da yapabilriz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aslinda evet.bonaventuraya acil salça olalım o vakit. Piyasada beleş topçu da yok fazla
Belhanda konusunda haklisin ama Feg icin herkes yatip kalkip dua ediyordu.Ulan salak cenk ergün dünyada başka topçu mu yoktu belhandaya o kadar maaş verdin. Feghoulinin kapısında yatıp kulübü adama ipotekledin ne aptal herifsin be
abi biz niye buyuk takimlarin B takimlarina salca olmuyoruz.Psg ve arsenal rezerv takimlari yetenek kayniyor.Angers Jeff Rene yi 2 ye aldi 25 e satti.Keza Empoli Bennacer ornegi var 1 e aldilar 15 e sattilar.Fofana Udinese, Zagadou Bvb, Buta Antwerp liste uzar gider.İlla bu adamlar sicrama yapinca mi teklif verecegiz
kronik sakatın teki yav
Ben de istedim yalan değil ama ne bilelim böyle saçma maaşlarla alınacağınıBelhanda konusunda haklisin ama Feg icin herkes yatip kalkip dua ediyordu.
Belhanda'cı 3-5 kişi var sende onlardan birisin diye hatırlıyodum yanlış hatırlıyormuşum.Yok yaw ne belhandacisi, onla ilgili yorumlarimin bir cogu mizah amacli. Orta sahada ofansif olarak Belhanda kadar katki veremeyen oyuncular oynadigi icin kendisini oynamali demistim. Bu adamin mucadelesi haric ovulecek tarafi yok.
Allahtan o dönemlerde Galatasaray için çalışmıyordu yoksa Muslera transferine karışma yetkisi var adamınzamanında muslera'yı begenmeyen adamı hala scout diye kulupte tutuyorlar.ne bekliyoruz ki
örnek göster, buyur hadi semihSen bazen asiri sacmaliyorsun yaw
Daha transfer dönemi baslamadiFatih hoca transferde çok ümitli konuşmuştu ama kof çıktı.
Ekli dosyayı görüntüle 87478Ekli dosyayı görüntüle 87479
Video'da fena degil. Bakalim ligden biri kesfetti mi bu genci.
Yoksa yeni bir Falcao-Diego Costa tarzı bir efsane ikilimi doğuyor?Diagne falcaolu sistemi nasıl kurarsınız bence çift forvet zor
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi