Sıddık Saraylı
10 Numara!
- 11 Temmuz 2019
- 10.915
- 7.664
- 823
Daha iyisi gelir mi ki??????Iyi ki olmamis
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Daha iyisi gelir mi ki??????Iyi ki olmamis
Adam hapisdeydi. Kim bilir nasil oynuyorneden yaw, tas gibi forvet daha 29 yasinda ve free agent di.
Hapisden sonra nasil oynadi ? Bilmedigimden soruyorum. Ama bu vakalar var isteDaha iyisi gelir mi ki??????
Adam hapisdeydi. Kim bilir nasil oynuyor
Adam hapisdeydi. Kim bilir nasil oynuyor
O bitti. Bakalim sassuolo yetistirdi mi parayiHala Kaan Ayhan diyen var![]()
Kaan olayi zaten lanet olasi. Cok büyük facia oldu. Hele semih gelirse veya ahmet oynamaya devam ederse500.000 euroya Kokorine kacir, 300.000 euroya kaan ayhani kacir.
Bunlar napiyor abi ya
Sorlothun havası sönerdi o derece diyorum.Hapisden sonra nasil oynadi ? Bilmedigimden soruyorum. Ama bu vakalar var iste
3 forvetin yananci olmasi da ayri konu ama. O halde Diagne ne yapilip edilip satilmasi gerekilir + Babel de varSorlothun havası sönerdi o derece diyorum.
Saç baş yolacağız yine. Rakiplerin ofansif oyuncuları yine şov yapacak anlaşılanSeri Lemina Mensah ne orta saha ama. Para Mensah’a gittiğine göre daha orta saha beklemeyelim.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sorlothun havası sönerdi o derece diyorum.
Sörloth one season hit de olabilir. Makukula felan da ligin icinden gecmislerdiSorloth kötü topçu mu diyorsun renktaş
Sörloth one season hit de olabilir. Makukula felan da ligin icinden gecmislerdi