Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Muslera
Omar Luyindama Marcao Saracchi
Lerma Bellegarde
Kılınç Akbaba Bruma
Diagne

Mütüş

Bizim ligde pas yönü yüksek çok az oyuncu var, dediğin işi yapabilen yani hızlı, dikine oynayabilen kimleri sayarsın merak ettim?

Siz eski futbol dönemlerine göre konuşuyorsunuz, Avrupa'da her takım farklı orta saha yapılarıyla oynuyor, bu oyun tarzına göre de değişiyor. Lemina 6 numarada Seri'nin yaptığı işi, Seri de Lemina'nın yaptığı işi yapamaz, ama mücadele olmayınca bu göz ardı ediliyor.

Mesela o kadar kolaysa Seri'nin Başakşehir ve Fb maçlarında yaptığı işi neden diğer maçlarda başkası yapamadı?
Bir adam bir isi sadece 2 macta yapiyorsa kotu oyuncudur dedigini en az 20 macta yapsin basimin uzerinde tasirim

Seri bildigin kotu topcu bugun messi ronaldo bile yeri gelip savunmaya yardim ediyor seri defansif orta saha oynuyor adam eli belinde oyle dolasiyor

Savunmayi yapmadiktan sonra bana Talisca gibi skoru degistirebilirse okeyim tabelayi degistirmez asist yapmaz savunma yapmaz araya top atmaz diyagonel uzun pas atmaz ne yapar ?

Pas yapar muthis o yuzden dehlemisler Premier Ligin alt sira takiminda bile is yapmamis Herseye kabul de bir insanda hirs olur azim olur Elinr baston versem dede olur seriden baskada bir yol olmaz kariyeri boyunca.ordan oraya gider durur

Şu Kayseri ile Kasımpaşa’dan messi çıksa yine istemem..Bunlardan çıkan çöpleri almaktan bıkmadı şu kulüp.. Akıllanın artık şu ligden yabancı topçu almayın , almayın , almayın..

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bence ne Bruma gelsin nede Onyekuru. Dünya da enva-i çeşit açık oyuncusu var. Başka adam mı kalmadı be.

Şu Kayseri ile Kasımpaşa’dan messi çıksa yine istemem..Bunlardan çıkan çöpleri almaktan bıkmadı şu kulüp.. Akıllanın artık şu ligden yabancı topçu almayın , almayın , almayın..

vizyon olmayinca böyle cer cöp transfer ediyorsun iste
bi halttan anladiklari yok
para olsa bile böyle boktan transferlere devam edecekler

Şu avrupayi sirf sezonu erken acicaz diye istedik ama ligler baslatiktan sonra ilk maclar oynanacakmis keske Ts gitseydi Bjkde Clye katilamazdinbe guzel

Bir adam bir isi sadece 2 macta yapiyorsa kotu oyuncudur dedigini en az 20 macta yapsin basimin uzerinde tasirim

Seri bildigin kotu topcu bugun messi ronaldo bile yeri gelip savunmaya yardim ediyor seri defansif orta saha oynuyor adam eli belinde oyle dolasiyor

Savunmayi yapmadiktan sonra bana Talisca gibi skoru degistirebilirse okeyim tabelayi degistirmez asist yapmaz savunma yapmaz araya top atmaz diyagonel uzun pas atmaz ne yapar ?

Pas yapar muthis o yuzden dehlemisler Premier Ligin alt sira takiminda bile is yapmamis Herseye kabul de bir insanda hirs olur azim olur Elinr baston versem dede olur seriden baskada bir yol olmaz kariyeri boyunca.ordan oraya gider durur
Topun sıkışmış oyunda ve baskıda çıkmasını sağlar, bu da çok göze hitap etmez ancak çok önemlidir.

Hangi oyuncun bu sene potansiyeline ulaştı? Ömer Bayram dışında kapasite üstü oynayan bir Adem var başka da yok.

Sorularıma da cevap alamadım, dediklerini yapan aynı zamanda iyi pasör kim var ligde?

Seri'nin bir yere sürüklendiği yok; gayet iyi kariyeri var; uygun ortamda da çok iş yapar.

Zaten mevzu Seri de değil, Terim pas futbolu oynatmak istiyorsa yine o tarz bir oyuncu bulacaktır, bunu görmüyorsanız benim anlatmam da işe yaramaz yani normal.

Bence Onyekuru'yu 1 yıl daha kiralayacaz.Sürekli futbolcular Onyekuru ile olan paylaşımlarını tekrardan paylaşıyolar.Onyekuru da geri dönüş yapıyo..

vizyon olmayinca böyle cer cöp transfer ediyorsun iste
bi halttan anladiklari yok
para olsa bile böyle boktan transferlere devam edecekler

Adamlarda suç yok ki.. Forumun yarısı bile tutturmuş Mensah Mensah Mensah diye.. Şaka gibi..

Topun sıkışmış oyunda ve baskıda çıkmasını sağlar, bu da çok göze hitap etmez ancak çok önemlidir.

Hangi oyuncun bu sene potansiyeline ulaştı? Ömer Bayram dışında kapasite üstü oynayan bir Adem var başka da yok.

Sorularıma da cevap alamadım, dediklerini yapan aynı zamanda iyi pasör kim var ligde?

Seri'nin bir yere sürüklendiği yok; gayet iyi kariyeri var; uygun ortamda da çok iş yapar.

Zaten mevzu Seri de değil, Terim pas futbolu oynatmak istiyorsa yine o tarz bir oyuncu bulacaktır, bunu görmüyorsanız benim anlatmam da işe yaramaz yani normal.
şef benim düşünceme göre pas oyunu eskide kaldı.Bugün bayern münih şl maçında 800 pas yapıyor. Asıl taktiği dikine oyun ve topa erken şekilde sahip olmak. sadece pas oyunuyla bu ligde başarı sağlarsın ama avrupada zor.

Adamlarda suç yok ki.. Forumun yarısı bile tutturmuş Mensah Mensah Mensah diye.. Şaka gibi..

Ser,i Lemina, Belhandadan daha cok is yapar mensah ustunede 7 veya 8'e satar kar yapariz .Kiralik oyuncular hic bi katki vermedigi gibi para kazanma.firsatimizda olmaz.Sekedikayi Anadoludan bi takima kiralasak 10 gol 4 asist filan yapsa en az 3'e satsak isimize gelir boyle boyle zararda kara gecebiliriz.Seri gibi Lemina gibi adamlar bize hic bisey kaznadirmaz.Mensah gibi bir oyuncuda hic bir zaman zarar edemezsin en kotu aldigin paraya satarsin.Vizyonu vok uzakta aramamak gerek.Parlat sat parlat sat.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt