Halim Kırıkçı
Şef Gümüş Kıvrım
- 12 Ocak 2011
- 75.196
- 39.460
- 3.993
Yalı çocuğu fenerlileri yine oyalamanin yolunu buldu başarısız olursa hocayida.oyuncularida emre istedi diyecek
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu sene ffpnin son senesi,yani zorunlu satın alma opsiyonlu 1-2 iyi genç isim alınabilir
Ffp bitiyor diye sevinmek biraz gereksiz. Zira bir savurma operasyonu yaparsak yine denetim yeriz.Bu sene ffpnin son senesi,yani zorunlu satın alma opsiyonlu 1-2 iyi genç isim alınabilir
Zaten Fbli Nihat gitmezse transfer limitini ayarlar bizim..Ffp bitiyor diye sevinmek biraz gereksiz. Zira bir savurma operasyonu yaparsak yine denetim yeriz.
Ona bi çekidüzen verilecektir başka ülkelerde böyle bir uygulama yok galibaZaten Fbli Nihat gitmezse transfer limitini ayarlar bizim..
Pas oyununu bizim ligte kim oynamis belki yarim sezon bjk oda ellerinde sosa talisca oguzhan gomez gibi adamlar vardi formlarinin zirvesiydiTopun sıkışmış oyunda ve baskıda çıkmasını sağlar, bu da çok göze hitap etmez ancak çok önemlidir.
Hangi oyuncun bu sene potansiyeline ulaştı? Ömer Bayram dışında kapasite üstü oynayan bir Adem var başka da yok.
Sorularıma da cevap alamadım, dediklerini yapan aynı zamanda iyi pasör kim var ligde?
Seri'nin bir yere sürüklendiği yok; gayet iyi kariyeri var; uygun ortamda da çok iş yapar.
Zaten mevzu Seri de değil, Terim pas futbolu oynatmak istiyorsa yine o tarz bir oyuncu bulacaktır, bunu görmüyorsanız benim anlatmam da işe yaramaz yani normal.
Şirketimiz, bu anlaşma süresince, UEFA A Listesine dahil edilebilecek yeni oyuncu transferlerinde belirli bir sınırlandırmayı kabul etmektedir. Bu sınırlama, sezon bazında net transfer gelirlerinin (transfer gelirleri-transfer harcamaları) pozitif olması şartını içermektedir. Bu sınırlama, önümüzdeki sezonlarda bu anlaşmada yer alan operasyonel ve mali kriterlere uyum gösterilmesi durumunda 2021/22 sezonunda kaldırılacaktır.Seneye de var
Onu hocaya anlatacaksın, Seri olmaz başkası olur ama o tarz adam olur niyet aynıysa.Pas oyununu bizim ligte kim oynamis belki yarim sezon bjk oda ellerinde sosa talisca oguzhan gomez gibi adamlar vardi formlarinin zirvesiydi
Seri benim gozumde kotu oyuncudur sen iyi diyorsan bakariz o klup digerine kiralar durur mucadele etmeyen oyuncu talisca hagi alex gibi degilse benim takimimda oynamaz oynatirsan iste her deplasmanda bizi ezerler pardon iki tanesinde iyi oynamis
pas oyunu ve seri cikmazina yine girersek seneyedr cop olur
bazen lag giriyo reise genelde kaleye yakın yerlerde kitleniyo pas vermiyo ama olsunOnu hocaya anlatacaksın, Seri olmaz başkası olur ama o tarz adam olur niyet aynıysa.
Seri'nin eksikleri var ama kötü adam demem, top kullanma hızı oldukça iyi ve fark yaratıyor.
Keşke bizde hep al-sat kuralı devam etse. Yoksa bizim akıllanacağımız yok.
Ver kaç yapmaktan bile aciz bir takımız, özgüveni de çok azaldığı için garipsemiyorum.bazen lag giriyo reise genelde kaleye yakın yerlerde kitleniyo pas vermiyo ama olsun![]()
geçen sene de böyleydi abi, özgüven çok önemli belh olsun baskası olsun normalde göz kapalı yapacakları işi sırf bu yüzden herifler yapamaz halde idiler. aynı kadro ile devam edersek yine aynı öyle olacak hatta daha da kötü başlayabiliriz o yüzden bi şekilde takımın yenilenmesi gerektiğini düşünüyorum.Ver kaç yapmaktan bile aciz bir takımız, özgüveni de çok azaldığı için garipsemiyorum.
Benim için mevzu Seri de değil zaten, kim iyidi takımdaki o iyi olsun.
Kaan gelsin gel beni öpKaan'i alirsak Linnes'e de gerek kalmaz ve 6 numara cezali, sakat oldugunda onun yerine de gecer.
Caner veya Hasan Ali
Kaan
Emre Kilic yerli olarak yeter.
Arda da formalite icabi kadroda olur.