Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mensahin bonservisine o kadar cok para vermeyecegiz Avrapa liginde biraz parlasa 3'e alsak 6ya satsak kar olur.Diagneyide biraz akilli yonetim olsa gene satardi ama beceremediler tabi taraftarda izin vermedi .
Sen buna inanıyormusun ? Yana döne istenen stoperi 1.43 milyona uçak parasını da bize ödetip sattılar.

Pas oyununu bizim ligte kim oynamis belki yarim sezon bjk oda ellerinde sosa talisca oguzhan gomez gibi adamlar vardi formlarinin zirvesiydi

Seri benim gozumde kotu oyuncudur sen iyi diyorsan bakariz o klup digerine kiralar durur mucadele etmeyen oyuncu talisca hagi alex gibi degilse benim takimimda oynamaz oynatirsan iste her deplasmanda bizi ezerler pardon iki tanesinde iyi oynamis

pas oyunu ve seri cikmazina yine girersek seneyedr cop olur
Cok guzel noktaya degindin Talisca,Alex,Hagi,Bu adamlar asiri kotu oynar top kapar defans yapmaz pozisyona giremessin, Bi frkik olur maci alirlar.Seri bunu yapamiyorki extrasi yok orada oynayan adamin extrasi olacakki mucadele etmesin is bitirsin yeter dersin Seri is bititrecek bi adam degil.

bakalim yarin aciklamalar gelecek mi. daha ne bekleniliyor

Sen buna inanıyormusun ? Yana döne istenen stoperi 1.43 milyona uçak parasını da bize ödetip sattılar.
Stoper baska ortasaha baska satma konusunda yetersizler ama Ndiaye ve Ozani iyi fiyata sattilar Mensahida satarlar en kotu aldiklari fiyata satarlar Mensahin yanina saglam bi adam bulalim is yapabilir bizde .3 'e bundan iyisinide bulamayiz zaten

"Alanyaspor Bakasetas için 5m € istiyor. Türk basınına göre Bjk'nin de takip ettiği oyuncu için FB 2.5m € teklif etti, Lazio teklif yapacak. Galatasaray'ın da hamle yapması mümkün. Ancak Sportime'ın ulaştığı bilgiye göre Betis de oyuncuyu takip ediyor." Sportime.gr

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Madem para yok birsene daha var ffp
Caneri kacirmayacaksin onyekuru donme sansi varsa dondureceksin gary rodriguez bosa cikarsa alacaksin ligi bilen is yapacak adamlar baska turlu takim kuramayiz

O FFP gelecek sene tek belirli limitlerin altinda kalirsak kalkmiyormuydu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt