Aydın Aslan
Berlin Panteri
- 24 Kasım 2008
- 42.412
- 23.651
- 2.698
Bana yeni haber yeni gördüm
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
mümkünse transfer komitesine de baskanlık edebilirGalatasaray’da Arda Turan'ın maç başı ücreti 15 bin Euro'ya düşürüldü ve Arda ile 2+1 yıllık anlaşma sağlandı. Arda, yeni sezonda Muslera ile birlikte Galatasaray'ın kaptanlığını yapacak. (Radyospor)
2+1 az olmuş 5 yapsaydınız düz. Bir tane talibi olmayan baltazarları alıp transfer diye kaktırırlar.Galatasaray’da Arda Turan'ın maç başı ücreti 15 bin Euro'ya düşürüldü ve Arda ile 2+1 yıllık anlaşma sağlandı. Arda, yeni sezonda Muslera ile birlikte Galatasaray'ın kaptanlığını yapacak. (Radyospor)
Bokunda boncuk mu var bu penaltı yaptırma uzmanının? Defolsun gitsin. Yıllarca sömürdü.
Küfür istiyor bu
Tetteh için duyuru videosu bile hazırlamıştı bizimkiler doğru hatırlıyorsam. Toplu transfer duyurusunda montajlamışlardı sanki Tetteh duyurusunu transfer olmayıncabu site salliyor gibi.Tetteh icin saglik kontrolune girecek diyordu devre arasinda ilgilendigimiz zamanlarda

Aydin 10 sayfa geriden geliyon. Gece haberi mi bu?Galatasaray’da Arda Turan'ın maç başı ücreti 15 bin Euro'ya düşürüldü ve Arda ile 2+1 yıllık anlaşma sağlandı. Arda, yeni sezonda Muslera ile birlikte Galatasaray'ın kaptanlığını yapacak. (Radyospor)
Renktas sac bas yolmayi bile ozledik pozisyona giremiyor takim hersekil gelsin kuvvetli suratli adam topada iyi vuruyor gelisir zamanlamusapın videoya baktım saç baş yoldurabilir ama patlama da yapabilirgelişimi için AZye gider gibi
ben çok tutamadım musapıRenktas sac bas yolmayi bile ozledik pozisyona giremiyor takim hersekil gelsin kuvvetli suratli adam topada iyi vuruyor gelisir zamanla
Hadi insBadri Havadir: Caner Erkin, Galatasarayda.
O paraları verirlerse Terim + yönetim istifa etsinler
Bir Terimci olarak diyorum
Azicik aksiyon olur bizim maclari izlerken uykum geliyor feghouli kotu oynrsa arkasinda adam olur bu adamlar forma garanti diye göt buyutuyor resmen zenci genc suratli bizim lig icin yeterli kriterlerben çok tutamadım musapısierra leone dağınıklıgı var bunda
canerin camiamıza katkı verecegınden emın olmayan gs armasını yere bıraksın