Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Küfür istiyor bu

Sevgili arkadaşlar;

Açıp bakabilirsiniz aslında çok daha önceden ama son 10 güne bakın.

10 gündür çıkardığı aralıksız HER HABER , taraftarı yönetime ve hocaya karşı galeyana getirmelik haberler olan Trtspor’un haberlerine hala inanmaya devam edip , kendi değerlerimize saçma sapan şeyler söylüyorsunuz (mesajını alıntıladığım arkadaş üstüne alınma lütfen.)

Hiçbir futbolcu salak değil , hele ki Hoca’nın yoktan var ettiği Donk , Selçuk’a video da çok beklemeyeceksin çünkü bende yaşlandım diyen Donk Marcao ve Luyindama’nın maaşından fazla alıyorken .şu Corona döneminde iyileştirme istemez.

Her saçma sapan habere zıplayıp , direkt bunu yapanlara prim veriyorsunuz. BİRAZ AKILLI OLALIM LÜTFEN.

Herkes Caner Erkin Galatasaray’da kaynak Bahri Havadır yazıp duruyor fakat onun ağızından haberi duyan oldu mu?

Ne dedi tam? Hiç bir şey bulamıyorum ben.

@duyumcuabiniz

Galatasaray Antalyaspor dan Doğukan Sinik ve Ufuk Akyol ikilisini istiyor şimdilik ağırdan gidiyor iş. Oyuncu satmanın planları yapılıyor ancak bu iki oyuncu için menajerleri ile görüşülüyor takas falan işin içine girer kesin. ( menajerleri aracılığıyla kulüpler görüşüyor)

@duyumcuabiniz

Galatasaray Antalyaspor dan Doğukan Sinik ve Ufuk Akyol ikilisini istiyor şimdilik ağırdan gidiyor iş. Oyuncu satmanın planları yapılıyor ancak bu iki oyuncu için menajerleri ile görüşülüyor takas falan işin içine girer kesin. ( menajerleri aracılığıyla kulüpler görüşüyor)

Bu da yüzde yüz yalan haber Kerem,Kılınç ve Oğulcan’ı alan takım bununla (Doğukan) uğraşmaz , menajeri itelemeye uğraşıyordur , Ufuk bir ihtimal olabilir.

1596486395653.webp

Galatasaray, Caner Erkin ile anlaşma sağladı.

Sevgili arkadaşlar;

Açıp bakabilirsiniz aslında çok daha önceden ama son 10 güne bakın.

10 gündür çıkardığı aralıksız HER HABER , taraftarı yönetime ve hocaya karşı galeyana getirmelik haberler olan Trtspor’un haberlerine hala inanmaya devam edip , kendi değerlerimize saçma sapan şeyler söylüyorsunuz (mesajını alıntıladığım arkadaş üstüne alınma lütfen.)

Hiçbir futbolcu salak değil , hele ki Hoca’nın yoktan var ettiği Donk , Selçuk’a video da çok beklemeyeceksin çünkü bende yaşlandım diyen Donk Marcao ve Luyindama’nın maaşından fazla alıyorken .şu Corona döneminde iyileştirme istemez.

Her saçma sapan habere zıplayıp , direkt bunu yapanlara prim veriyorsunuz. BİRAZ AKILLI OLALIM LÜTFEN.
ben beklerim renktas. ben bekjlerim bundan... bjk yenilgisinden sonra dansöz oynatan herif bu lemina ile, hatta maç zamanı oglum hasta falan muhabbeti vardı yanlış değilsem oglunun rızkını dansözlerle yiyen bi herif

Donk ön libero oynayamaz artık. Stoperde çoğu maçta inanılmaz hatalar yapıyor. 800 bin euroya kalıyorsa buyursun kalsın yoksa yolu açık olsun.

SM-A115F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@duyumcuabiniz

Ahmet Çalık + şener+ Jimmy + ozorwafor (kiralık) + 1 milyon Euro verelim ikisine

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Caner Erkin kesinlikle gelmesi lazim. Caner gibi orta kesen bek YERLI bir bek ligimizde yok, sadece Caner var.

Sarrachi dengesiz oldugu icin, gereksiz kartlar vesaire arkasinda Caner mutlaka olmali.

Caner muazzam bir bek mi? elbette degil ama sadece o muz ortalari bize gol attiracaktir.

Anlaştığımız iddaa edilen Caner Erkin, geri bıraktığımız sezonda en fazla pas hatası (353) yapan futbolcu oldu.

Kısacası Maner Merkin. 2 sene yedek olmaktan öteye gidemez ama bunlar gidip Umut Meraş'ı alamayacağına göre.

PCT-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Pas hatasi yapmak aslinda cok kotu istatistik degil dikine oynarsan pas hatasi yapma ihtimalin artar ama alip yanina oynarsan pas hatasi yapmazsin nzonzi 95 lerle oynuyordu ama katkisi yoktu caner her sene en az 10 15 gole direk katki yapiyor saracchiden de kotu oyuncu degil benim fikrim bu

ben beklerim renktas. ben bekjlerim bundan... bjk yenilgisinden sonra dansöz oynatan herif bu lemina ile, hatta maç zamanı oglum hasta falan muhabbeti vardı yanlış değilsem oglunun rızkını dansözlerle yiyen bi herif

Abi Donk senelerdir bu ülkede , salak bir adam değil. Corona varken yabancı sınırı ile indirim isteniyorken iyileştirme ister mi sizce? Trt geçen hoca direkt Çolak’ı veto etmesine rağmen anlaştı diye yazdı. İnanmayın şunlara.

Hoca geçen sene beleş Emre Çolak’ı almadı (kulüp yetiştirmesi) gitti Taylan’ı aldı , bu sene Çolak’ı aldırır mı sizce biraz düşünün ya. Trtspor boyuna taraftara oynuyor.

Abi Donk senelerdir bu ülkede , salak bir adam değil. Corona varken yabancı sınırı ile indirim isteniyorken iyileştirme ister mi sizce? Trt geçen hoca direkt Çolak’ı veto etmesine rağmen anlaştı diye yazdı. İnanmayın şunlara.

Hoca geçen sene beleş Emre Çolak’ı almadı (kulüp yetiştirmesi) gitti Taylan’ı aldı , bu sene Çolak’ı aldırır mı sizce biraz düşünün ya. Trtspor boyuna taraftara oynuyor.
reis ben habere bakarak demiyorum, donk bunu yapabilecek bi tip değil mi sence? donk salağın teki yav ayrıca :D

Trt spor da caner ile ilgili birşey yok.

SM-A115F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

reis ben habere bakarak demiyorum, donk bunu yapabilecek bi tip değil mi sence? donk salağın teki yav ayrıca :D

Moruk kulüpten teneke çalarak gönderilecekken kendisini iki senedir şampiyonluğun mimarlarından yapan adamdan zam ister mi sizcr corona döneminde. Kimse istemez , gayet zeki adam bizim yerliler olsa anlıcam sınır geldi diye saçmalıyorlar dicem hadi bi de adam Selçuk’a ben de emekliliğe yaklaştım falan diyor imkanı yok gerçek olmasının ya.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt