Aydın Aslan
Berlin Panteri
- 24 Kasım 2008
- 42.412
- 23.651
- 2.698
Falcao: "Türkiye'yi seviyorum ve burada mutluyum. Galatasaray'la devam eden sözleşmem var. Ayrılmayı düşünmüyorum."
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sağol aydınlı bizi aydınlattınGalatasaray, Caner Erkin ile anlaşma sağladı.
Falcao: "Türkiye'yi seviyorum ve burada mutluyum. Galatasaray'la devam eden sözleşmem var. Ayrılmayı düşünmüyorum."
Canli yayinda soyledi bahri havadir iki saat onceydiTrt spor da caner ile ilgili birşey yok.
SM-A115F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Başka nerden bulurum boyle kerizini diyordur el tigre reisFalcao: "Türkiye'yi seviyorum ve burada mutluyum. Galatasaray'la devam eden sözleşmem var. Ayrılmayı düşünmüyorum."
Kerem Aktürkoğlu: "Arkadaşlarım bana 'Galatasaray'a gitme kulübede oturturlar futbolu unutursun. Fenerbahçe senin için daha iyi tercih' dediler. Ben 'Futbolu unutacaksam Galatasaray'da unutayım' dedim."
reis herifin sözleşmesini bak nasıl uzattık teneke baglayıp gönderecekken. bu bile skandaldır, belhandanın sözleşmesinden daha skandalMoruk kulüpten teneke çalarak gönderilecekken kendisini iki senedir şampiyonluğun mimarlarından yapan adamdan zam ister mi sizcr corona döneminde. Kimse istemez , gayet zeki adam bizim yerliler olsa anlıcam sınır geldi diye saçmalıyorlar dicem hadi bi de adam Selçuk’a ben de emekliliğe yaklaştım falan diyor imkanı yok gerçek olmasının ya.
Arkadaşlarının ya futbolla ilgisi yok ya da seni sevmiyorlar fbye gidipde kariyer yapmış hatırladığım genç futbolcu Tuncay şanlı o da 50 yaşına geldiKerem Aktürkoğlu: "Arkadaşlarım bana 'Galatasaray'a gitme kulübede oturturlar futbolu unutursun. Fenerbahçe senin için daha iyi tercih' dediler. Ben 'Futbolu unutacaksam Galatasaray'da unutayım' dedim."
haydaa, anlamadim ne anlami geliyor reis. satiik kalem isleri mi
kerem yapma bak daha gelmedin tıraş yapmaaaaKerem Aktürkoğlu: "Arkadaşlarım bana 'Galatasaray'a gitme kulübede oturturlar futbolu unutursun. Fenerbahçe senin için daha iyi tercih' dediler. Ben 'Futbolu unutacaksam Galatasaray'da unutayım' dedim."
300k daha geldi.
su an 1.8 miodayiz
abi bi halısahaya çağır elemanı bak nasılmışGalatasaray, Hollanda’nın Ado Den Haag takımı altyapısında yetişen 22 yaşındaki orta saha oyuncusu Muhammed Atay için girişimlere başladı. (TRT Spor)
Not: 2018 de Yeni Orduspor tarafindan denenmis ve begenilmemis, simdi de Hollanda amator kumede para almadan futbol oynuyor.