Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seri bu lige gelmiş eni iyi pasör ama bizim ligde tutmaz. Hareketli akan oyunda üzerine oyuncu bulamayız.
bi sezonda 3 tane asist yapan adam nasıl en iyi pasör oluyor :d
o da galiba asistin asistçilerinden yoksa ?
pasör adam sinan gümüş , yasin öztekini falan kral yapan wesley sneijderdır

selçuğun iyi dönemi bile bu seriden 85 kat falan daha pasördür

Bu limitler hiçbir şey ifade etmiyor özellikle bizim için. Zaten FFP olduğu için sattığın kadar al yapabiliryoruz. Ama diğer takımların limitlerine bakınca uygulanacağını hiç zannetmiyorum. Fener zaten hali hazırda limitlerin çok çok üstünde. Burada bir değişiklik bekliyorum.

Biz ise limitin aşağısında olduğumuz için problem yok. FFP kuralları çerçevesinde al sat dengesini koruyup seneye minimum 60 maç oyanacağımızı düşünürsek en azından as 11 kalitesine yakın 2. bir 11 kurmalıyız gençlerden.

Tansel Abi Hoca'ya çok yakın. Sanırım Hande Abla'dan dolayı.

Fakat Hande Abla artık yok onu da es geçmemek lazım.

Tansel Abi Lerma geldi demedi. Yaptıkları yayında Çağlar Soy isimli başka biri var. O adam bana gelen habere göre Lerma gelecek vs dedi.

Ancak Tansel o topa hiç girmedi üzerine laf getirdi falan. Biz de duyum olmaz bilgi olur diye genelde espri yapar.

Tansel Abi'yi az çok tribünden vs bilirim, değişik adam.

Fakat kendisi ağır Belhanda fanıdır. Buralara yazsa pek sevilmez linç yer. :red:

Mert hakanin is yapacak oldugunu bilsem gelsin derim her türlü. Profesyonel dunyada duygulara yer yok, alip gececeksin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt