Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mert hakanin is yapacak oldugunu bilsem gelsin derim her türlü. Profesyonel dunyada duygulara yer yok, alip gececeksin

Fener'e gitmeyecekse yarın gelsin. Umrumda olmaz gerisi valla. Caner, Emre K., MHY, Emre Akbaba falan bu adamlar bizde olursa yabancı sınırını seneye de getirmezler :D

Yanlış hesaplamadıysam yaklaşık olarak 32-35m euro mmaş ödüyoruz. Teknik ekip hariç yalnızca futbolculara.5de teknik ekip vs. olsa 40m euro.

Eyvah eyvah, herifler yavaş yavaş uyanıyorlar. Yakında gizli Planımız suya düşecek gibi

MrCraZy - 04.08.2020 13:39
Ligi GSye göre Dizayn etmisler bjkyide ses cikarmasin diye sus payi verilmis....

Transfer Istihbarat Şefi

Seri beni çok büyük hayal kırıklığına uğrattı hatta bu sezon Seri-Nzonzi-Lemina ortasahasına çok yükselmiştim.

Tam verim alsak Galatasaray tarihinin en iyi ortasahası olabilirlerdi.

Tamam Lemina sakat bir adam zaten öyle olmasa bizim ligde işi olmaz.

Fakat Seri gerçekten bize uymadı. Oyunu tek yönlü oynuyor top bizdeyken güzel ama ısrarla ben 6 numara oynayacağım diyor ve top rakipteyken mücadele etmemesi beni çıldırtıyor. İkili mücadelelerde hep yerde kalıyor. İkili mücadele kazanma oranı %20 falandır. Hava topu zaten yok.

Kimse kusura bakmasın oyunu tek yönlü oynayan adamlara artık günümüz futbolunun içinde yer yok. Uğurlar olsun umarım bir daha yolumuz kesişmez.

Mert hakanin is yapacak oldugunu bilsem gelsin derim her türlü. Profesyonel dunyada duygulara yer yok, alip gececeksin
Mert Hakanı bu durumda almayabilirler şaka maka değil.

Araya Dalacaksin alacaksın. Kuşlar az yapmadı bunu geçmişte. Aynı tarife yi uygulamak tatlı olur.

Transfer Istihbarat Şefi

Jefferson Lerma geleceğine Seri dursa daha iyi değil mi sadece soruyorum...
Lerma daha hırçın daha mücadeleci Seri ya göre.

Bence lige Lerma daha uygun gibi. Tek başına daha iyi.

Seri yi oynatmak için, etrafına adam almak gerekiyor.

Transfer Istihbarat Şefi

Bizim gibi takımlara bütçe kısıtlaması gelmesi daha iyi.. 2 yıldır görüyoruz avrupada nasıl hasat olduğumuzu 8 milyonluk maicon belhanda 13luk cagnelerle sonuç bu.. bırakın bütçe kısıtlaması gelsin belki hasatı çıkmamış genç yeteneklere yoneliriz saçma sapan adamlara milyonlar baymayiz

mert hakan nedir ya,düşünmek bile hata.öyle ergenlerin kulüpte işi yok

Akşam Fulham PL ye çıkarsa Seri de yalan olur

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Akşama Brentford FC taraftarıyız vesselam

JS88648942.webp

Transfer Istihbarat Şefi

Gelsin oynasın genç adam yapmıştır bir hata boşverin.
Ama benim bildiğim Fenerbahçe tüm harcama limitini ona kullanır yine alırlar :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt