Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu arada ben Muriqi'yi 10+ milyon EUR karşılığında satıp kendilerine alan açacaklarını düşünüyorum.
Ligden bir forvet çekip gerekli yerlere transfer yapabilirler.

Mert hakan ve caneri istiyorum. Yillik 1m euroya gelsinler. bonservissiz rotasyonada her turlu is yaparlar. Onlarin yerine omer bayram linnes sener jimmy falan var

Galatasaray'ın anlaşmaya vardığı yeni isimlerin forma numaraları belli oldu.
Emre Kılınç 8
Oğulcan Çağlayan 17
Kerem Aktürkoğlu 99 (Sabah)

Akşama Brentford FC taraftarıyız vesselam

Ekli dosyayı görüntüle 87668

Transfer Istihbarat Şefi

Brentford'u severiz ama bu seferlik affetsin bizi. Fulham'ın çıkması lazım yoksa orta saha da yine ezileceğiz.

Seri'nin ligde oynadığı maçlarda tek üstünlük kurabildiğimiz orta saha Kadıköy deplasmanında Tolgay-Ozan ikilisiydi.

bi sezonda 3 tane asist yapan adam nasıl en iyi pasör oluyor :d
o da galiba asistin asistçilerinden yoksa ?
pasör adam sinan gümüş , yasin öztekini falan kral yapan wesley sneijderdır

selçuğun iyi dönemi bile bu seriden 85 kat falan daha pasördür

sneijderin en iyi sezonunda toplam 2 asisti olduğunu biliyor muydun rtoş

emre akbabayı dogru mevkide oynatmak lazım.trabzon ve basaksehir macındaki emre akbaba cok iyiydi.ortsahayı iyi kurmak,kanatlara enerjik,savunma arkasına kosu yapabilen,pres yapan,defansif görevini aksatmayan,calım yetenegi fena olmayan askerler lazım

Brentford'u severiz ama bu seferlik affetsin bizi. Fulham'ın çıkması lazım yoksa orta saha da yine ezileceğiz.

Seri'nin ligde oynadığı maçlarda tek üstünlük kurabildiğimiz orta saha Kadıköy deplasmanında Tolgay-Ozan ikilisiydi.
Olayı sadece seri üzerinden değerlendirirsen haklısın ama seri gibi futbolcun varsa kalan orta sahaları ona göre değerlendirmen alman gerekir. Zaten o şekilde orta saha alınmayacaksa seriyi almak saçmalık olur sadece

Emre kilinc
Arda turan
Caner erkin
Omer bayram
Mert hakan yandas
Emre akbaba
Adem buyuk
Alt yapidan cocuklar

Gayet iyi yerli rotasyonu

Mert Hakan bir de bize kalırsa komedi olur. :asd:

Ben istemem açıkçası daha doğrusu midem kaldırmaz. Sonuçta bulunmaz hint kumaşı değil.

2 sezondur iyi oynuyor, tempolu adam fakat onun ayarında Fransa 2.ligden en az 5 adam bulursun.
Olsun gelsin bizde yildiz olursa daha cok kudururlar

Olayı sadece seri üzerinden değerlendirirsen haklısın ama seri gibi futbolcun varsa kalan orta sahaları ona göre değerlendirmen alman gerekir. Zaten o şekilde orta saha alınmayacaksa seriyi almak saçmalık olur sadece

Abi şimdi oyuncu klas kimsenin itirazı yok eyvallah.

Fakat bizim kafamızın karıştığı konu adam iyi etrafındakiler çok kötü. İlerde kaçan adam yok kime pas atsın...

Adam ıslarla ben savunmanın önünde oynayacağım diyor. 8 no'ya koyunca da sahada ruh gibi dolanıyor.

Tamam 6 oyna ama az biraz mücadele et be kardeşim. Kimse senden Kante gibi ol istemiyor ama orada oynayacaksan kimse kusura bakmasın eşek gibi mücadele edeceksin. Boyu kısa orta alana dikilen her hava topuna stoperlerimiz çıkıyor doğal olarak defans çizgisi bozuluyor ve pozisyonlarını kaybediyor stoperler. Melo gittiğinde de aynı sorun olmuştu orta sahaya gelen her hava topunu arkaya sektirerek bir sürü gol attı rakipler. Mesela 3-5-2'yi güzel oynadığımız söyleniyor ama bunda Seri'den çok stoperlemizin payı büyük. Seri'de o sistemde mücadele etmediği için sırıtmıyor oyunu tek yönlü oynayabiliyor.

Seri kalacaksa yanına oyunun iki yönünü hayvan gibi oynayan 8 numara lazım. He onu almakta en az şu an 30 milyon euro'dur. O yüzden bize uymadı ligin dinamiklerine uymadı deyip yollarımızı ayırmak lazım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt